JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câştigat mai greu decât se aştepta, 3-2 în deplasare cu MSE Târgu Mureş, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii a III-a.

Victoria clujenilor a venit abia în prelungiri, printr-un gol marcat de Ionuţ Rada, aflat la prima reuşită în tricoul Sănătăţii.

Meciul de la Târgu Mureş a fost controlat în mare parte de către jucătorii lui Dan Matei şi Csaba Kis, însă aceştia s-au jucat cu ocaziile mai ales în prima repriză.

Mureşenii au fost pragmatici şi au surprins pe contraatac, Papp deschizând scorul în minutul 13. Ceaca a reuşit să transforme una dintre ocaziile avute în minutul 25, restabilind egalitatea, iar imediat după reluare acelaşi atacant al Sănătăţii a făcut dubla.

Clujenii au încercat să conserve rezultatul, dar o minge aruncată în careu la o lovitură liberă a mureşenilor a făcut ca scorul să redevină egal. Ruja a marcat în minutul 80, însă Ionuţ Rada a dat lovitura în prelungiri şi, cu o lovitură de cap în urma unui aut de margine, a înscris primul său gol pentru „viruşii verzi”.

A fost o reuşită care a urcat-o pe Sănătatea pe locul patru în clasament, clujenii profitând şi de jocul rezultatelor.

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Creţ
Rada
Matei D.
Bucur
Rus Al.
Chelariu
Paul Cr.
Lupu
Gaşpar
Ceaca

Au mai intrat: Chivu, Lupu S., Roman, Tilincă. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.