JSport.roJSport.ro

IMG_5252Sănătatea Cluj a pierdut, scor 2-4, derby-ul de clasament avut cu CS Comuna Recea, care a contat pentru etapa a 12-a a Ligii a treia. Totuşi, elevii lui Marius Semeniuc au motive să fie nemulţumiţi după jocul din Maramureş, aceştia deschizând scorul şi având, imediat, un gol anulat pentru ofsaid, iar în a doua repriză primind un gol dintr-un penalty contestat îndelung.

Alexandru Gaşpar a fost cel care şi-a adus echipa în avantaj imediat după începutul meciului, însă, cu un şut deviat, gazdele au egalat după un sfert de oră, iar mai apoi au trecut la conducere cu un gol reuşit cu 10 minute înainte de finalul primei părţi. Lipsiţi de aportul a cinci jucători importanţi în echipă, în frunte cu Florin Dan şi Lucian Perde, „viruşii” au mai primit alte două goluri după pauză, inclusiv dintr-un penalty contestat vehement de către clujeni.

Bogdan Cristea a stabilit scorul final în ultimele minute ale meciului, mijlocaşul Sănătăţii dedicându-i golul tatălui său, de altfel un mare fan al echipei clujene, acesta sărbătorindu-şi, sâmbătă, ziua de naştere.

„A fost un eşec cu gust amar, pentru că alta era faţa jocului dacă nu ni se anula golul de 2-0. A fost semnalizat un ofsaid la Gaşpar, însă băieţii mi-au zis că nu ar fi fost nimic neregulamentar. Am fost egalaţi după un şut deviat, iar în a doua repriză am primit gol şi dintr-un penalty pe care noi l-am contestat. Am sperat mai mult de la acest joc şi am avut motive întemeiate după cum l-am început, chiar cu echipa cu care ne-am prezentat, fără cinci titulari de bază, dar acum nu mai avem ce face”, ne-a declarat antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Clujenii au rămas pe locul opt în clasament după acest joc, dar au fost egalaţi la puncte de către CS Iernut, învingătoare la Odorheiu Secuiesc.

Sănătatea Cluj a început meciul în formula: Todoran-Paul, Bălătici, Crişan, Siecoban-Tothăzan, Cristea, Lupu, Gâţ-Gaşpar, Nicula. Au mai intrat: Someşan, Negrea, Ceaca şi Bucur

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.