JSport.roJSport.ro

Jucătorii CFR-ului au trăit câteva zile negre după înfrângerea din meciul cu Dinamo Bucureşti, 0-3, eşec care a dat startul speculaţiilor mai ales în rândul oficialilor de la FCSB.

Nici chiar suporterii feroviarilor nu au fost lipsiţi de bănuieli, potrivit lui Vasile Miriuţă aceştia apostrofându-i pe jucători atât la finalul meciului de sâmbătă, cât şi pe stradă, în zilele care au urmat.

Acest lucru nu i-a picat deloc bine tehnicianului clujenilor, care s-a dezlănţuit la adresa FCSB-ului în această dimineaţă, dar şi-a apărat vehement şi jucătorii.

„Cu declaraţiile care au fost din partea patronului Stelei mi s-au atacat şi jucătorii în Cluj şi nu-i frumos. Şi eu aş putea să fac din astea, dar trebuie să ne respectăm. Nu-mi convine când li se reproşează jucătorilor mei pe stradă că au făcut non-combat şi alte chestii. Au fost acuzaţi şi după meci, n-aţi văzut cum a fost înjurat Păun şi alţii, i-au acuzat că s-au prostituat. Jucătorii  mei nu se prostituează, îi cunosc foarte bine şi bag mâna în foc pentru ei. Păcat că se aduc nişte acuzaţii în presă şi omul de rând, cum e fratele meu, de la ţară, ca să dau un exemplu, citeşte ziarul şi zice «Da, într-adevăr, aşa este». Trebuie să fim mai atenţi cu aceste declaraţii. Dacă unii sunt aşa buni, de ce nu au câştigat de pe-acum campionatul? Trebuiau să bată pe Dinamo, dar văd că probabil i-au făcut campioni pe Dinamo cu acel 11 metri din minutul 91. Trebuiau să bată pe Viitorul, că acum trei săptămâni se striga «campionii, campionii» pe maşini prin Bucureşti”, a declarat antrenorul CFR-ului, extrem de deranjat de speculaţiile apărute după înfrângerea echipei sale cu Dinamo.

Jucătorul care a suferit cel mai mult după meciul de sâmbătă a fost chiar portarul Traian Marc, gafa acestuia permiţându-le dinamoviştilor să deschidă scorul în Gruia.

„Vă daţi seama cum a fost Marc toată săptămâna. A venit la mine, plângea, zicea «Mister, nu e posibil aşa ceva!». Păcat de el, e un băiat extraordinar şi ştiu ce rău i-au picat aceste declaraţii. Păi cine se mai duce în ziua de azi la jucători să le zică să piardă un meci? Intri la puşcărie”, a mai comentat Vasile Miriuţă.

CFR Cluj va juca pe terenul Viitorului în ultima etapă, sâmbătă, de la ora 20:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Lasă băi Miriuta, nu mai fă pe deşteptul. Ar trebui să primeşti un şut in cur să zbori până la fratet-o in maramu, şmenar blatist ce eşti. Şi du-i cu tine pe rataţii de Paun, Marc şi Bud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.