JSport.roJSport.ro
Arieşul a sărbătorit cu fast, în 2016, 10 ani de existenţă

Arieşul Mihai Viteazu va primi, sâmbătă dimineaţă, vizita Universităţii Cluj, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii a IV-a.

Oficialii echipei din comuna situată la ieşire din Turda s-au pregătit special pentru acest joc. Jurnalistul Costică Petruş va fi crainic la meciul de mâine, la Mihai Viteazu fiind aşteptaţi aproape 1.000 de spectatori pe stadionul cu o capacitate de doar 200 de locuri.

Din acest motiv, însă, doar o parte din fanii Arieşului va putea vedea meciul din singura tribună aflată în incinta bazei sportive, galeria Universităţii urmând să-şi încurajeze favoriţii din spatele unei porţi.

Conducerea Arieşului a menţionat că accesul auto va fi interzis în stadion, maşinile putând fi parcate pe străzile lăturalnice, a explicat de ce biletele costă 10 lei şi de ce partida împotriva Universităţii Cluj nu reprezintă cel mai important moment din istoria clubului.

„Era important dacă «U» era în Liga I sau a II-a, iar noi eram în Liga a IV-a. Până la urmă jucăm la acelaşi nivel. Sigur, Universitatea Cluj e liderul campionatului, îi urăm succes în lupta pentru promovare, iar emoţiile noastre de mâine vor fi doar în legătură cu lumea care va veni la stadion, pentru că, din punct de vedere sportiv, nu se pune problema învingătoarei. Biletele se vor vinde mâine dimineaţă, la stadion, şi costă 10 lei pentru că în bugetul de anul acesta nu era cuprinsă şi închirierea unei firme de pază şi protecţie. Nu o putem plăti din bugetul pe care îl avem, iar dacă nu am fi pus preţ la bilete ar fi trebuit să anulăm turneul grupei de juniori 2006 de la Arad, din luna iunie”, a spus vicepreşedintele Arieşului, Ioan Arion.

Meciul dintre formaţia din Mihai Viteazu şi Universitatea Cluj va începe la ora 11:00, în tur “şepcile roşii” câştigând cu 11-0.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.