JSport.roJSport.ro

IMG_2999Universitatea Cluj a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon sâmbătă, în meciul cu FC Caransebeş, 4-0, însă partida a intrat în atenţia FRF după ce ar fi fost blocată la unele case de pariuri.

Potrivit unor surse citate de gsp.ro, un om din staff-ul tehnic al echipei oaspete şi-ar fi trimis un cunoscut să mizeze 1.000 de lei la o casă de pariuri pe handicap minus 1, adică „U” va câştiga la o diferenţă de minim două goluri. Aceleaşi surse au confirmat şi că meciul ar fi fost blocat la multe case de pariuri, după ce acestea ar fi primit o serie de pariuri suspecte, care se refereau la numărul de goluri marcate atât până la pauză, cât şi până la final.

De menţionat că antrenorul italian al Caransebeşului, Giovanni Pisano, a folosit o formulă cu doar trei fundaşi în prima repriză, echipa sa primind tot atâtea goluri până la pauză, tehnicianul mai introducând un fundaş în a doua repriză.

FC Caransebeş mai este anchetată şi în alte trei meciuri pe care le-a disputat până acum în liga a doua, la Târgovişte şi la Tărlungeni, dar şi la Braşov, acolo unde a câştigat “doar” cu 1-0.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.