JSport.roJSport.ro

IMG_1012Universitatea Cluj va juca, mâine dimineaţă, în deplasare cu Şoimii Pâncota, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului seriei Vest din Liga a II-a.

„Şepcile roşii” sunt pe o pantă ascendentă în campionat, ultima înfrângere datând chiar de la meciul tur contra formaţiei arădene, 1-2 pe Cluj Arena, joc la finalul căruia suporterii i-au băgat în şedinţă pe jucători. Totul se întâmpla în urmă cu o lună, atunci când Universitatea ajungea pe loc retrogradabil, însă cele 10 puncte obţinute între timp de „studenţi” i-au adus într-o postură extrem de favorabilă. Aflaţi acum pe loc de baraj, clujenii pot să termine etapa de mâine chiar pe prima poziţie în clasament, în acest scop o victorie la Pâncota fiind obligatorie.

Arădenii vin după două eşecuri în ultimele trei meciuri şi, teoretic, cu un moral mult mai bun, „U” pare mai îndreptăţită să spere la victorie, asta chiar dacă pentru elevii lui Zsolt Muzsnay acest meci ar putea reprezenta o ultimă şansă de a mai spera la evitarea retrogradării. În cazul unui succes al Universităţii, care s-a impus în ultimul meci jucat la Pâncota, 3-1 în sezonul regulat, o remiză în duelul dintre Olimpia Satu Mare şi CSM Râmnicu Vâlcea i-ar urca pe clujeni chiar pe primul loc în clasament.

Meciul de la Pâncota va începe, mâine, la ora 11:00, antrenorii Mihai Nădăban şi Ovidiu Sărmăşan neputându-se baza în continuare pe Octavian Ursu, suspendat, şi pe Raul Ciupe, accidentat.

  1. Vâlcea           29p
  2. Olimpia          27p
  3. „U” Cluj         27p
  4. Şoimii            25p
  5. Tărlungeni      17p
  6. Metalul          -10p
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.