JSport.roJSport.ro
foto: facebook/CFR Dej

CFR Dej a câştigat cu 6-1 meciul cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, disputat duminică după-amiază, în etapa a 29-a a Ligii a IV-a.

Fără patru dintre jucătorii aflaţi pe teren la eşecul drastic cu Viile Dejului de săptămâna trecută, meci care l-a făcut pe antrenorul Darius Boldor să anunţe o serie de măsuri, dejenii au practicat un fotbal total schimbat, dominând autoritar meciul.

Cu Borşan şi Cîmpean în mare formă ieri, autori a două, respectiv patru goluri pentru CFR, alb-vişiniii au reuşit, pe lângă performanţa de a marca cele mai multe goluri într-un meci din acest campionat, să urce şi pe locul 14 în clasament. Astfel, dejenii vor termina penultimii în ierarhie, antrenorul Darius Boldor fiind mult mai fericit, însă, datorită jocului prestat de elevii săi duminică.

„Am folosit câţiva juniori, pentru că ei oricum vor trebui să intre la seniori de anul viitor, însă s-a văzut şi o schimbare totală şi la cei care au rămas. În ultimii doi ani nu am văzut să jucăm aşa de bine. Practic, am dominat tot jocul, copiii au alergat foarte mult şi s-a văzut o dorinţă mare la toată lumea, lucru care m-a surprins păcut şi vreau să le mulţumesc inclusiv celor care au rămas la echipă. Eu sunt de doi ani şi jumătate la această echipă, când am preluat-o ea avea doar şapte jucători şi în acest sezon am făcut 19 puncte, în ultimii 10 ani CFR Dej neavând atâtea puncte. Şi mai este o etapă de jucat. Sezonul următor, cu mine sau fără mine, dar dacă ar rămâne jucătorii, următorul pas ar fi ca echipa să se claseze între primele 10”, a declarat, extrem de fericit, antrenorul dejenilor.

ISCT, în schimb, a ajuns la 95 de goluri primite până acum, doar ultima clasată, Viitorul Mihai Georgescu, având o apărare mai slabă. „Sârmarii” se află acum pe locul 10 şi vor juca împotriva Someşului Gilău în ultima etapă, meciul având loc miercuri.

CFR Dej

Ciotlăuş Al.
Peter
Vaida
Todică
Cociş
Rişcău
Lazăr
Botcă
Boldor
Cîmpean
Borşan

Au mai intrat: Husa, Ciotlăuş An., Priolo. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.