“U” Olimpia Cluj a anunţat câteva schimbări la începutul acestei săptămâni.

Astfel, Iulian Szekely a preluat funcţia de antrenor principal, iar jucătoarea Ioana Bortan, care îndeplinea acest rol până acum, va fi secund alături de Maria Ficzay.

Fost arbitru, dar şi posesor al licenţei UEFA-A, Szekely are misiunea de a o duce pe “U” Olimpia către un nou titlu de campioană naţională. De asemenea, clubul are şi un director general. Cosmin Groza, care a fost ultima oară la Olimpia Gherla în Liga a III-a, se va ocupa de cea mai mare parte a funcţiilor administrative.

“U” Olimpia Cluj este lider în Liga 1, cu un punct peste Becicherecu Mic, iar următorul meci îl va disputa pe teren propriu, în 17 noiembrie, în direct pe CJSport.ro cu Asociaţia Fotbal Club Fair-Play.

 

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. […] Schimbări importante la unul dintre cele mai titrate cluburi sportive din România. Echipa de fotbal feminin, “U” Olimpia Cluj l-a cooptat în staff-ul administrativ pe Cosmin Groza, cel care va ocupa funcția de director general, în timp ce rolul de antrenor principal a fost ocupat de Iulian Szekely, fost arbitru la nivelul Ligii I masculine. (CJ Sport) […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.