JSport.roJSport.ro

Liniștea a durat la CFR Cluj doar trei meciuri în noul sezon.

Nemulțumiți mai ales de eșecul cu Malmo, șefii clubului din Gruia vor să-l demită pe Edi Iordănescu.

Deocamdată, clauza de 600.000 de euro îl ține pe loc pe antrenorul clujenilor, iar șefii din Gruia se află acum la stadion, acolo unde încearcă să găsească cea mai buna soluție.

Potrivit gsp.ro, Antonio Conceicao se află la Cluj și s-ar fi întâlnit deja cu reprezentanți ai clubului.

UPDATE

Bogdan Mara a plecat între timp de la stadion, dar a refuzat sa ofere declarații. “Când se clarifică lucrurile, vorbim”, a fost singura reacție a lui Mara.

UPDATE 1

Secunzii lui Iordănescu au ajuns, între timp, la stadion. Este așteptat și, inca, antrenorul CFR-ului. Clujenii vor pleca maine dimineața la București, pentru meciul cu Dunărea Călărași din weekend, dupa care vor pleca direct la Malmo.

UPDATE 2

Clubul CFR Cluj a remis un comunicat de presă, în care a anunţat motivul despărţirii de Iordănescu: “s-a schimbat structura administrativă”.

În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu și cu staff-ul său, aceștia făcând parte din vechiul proiect. Părțile și-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relații și nu au ce să-și reproșeze, toți cei implicați având singurul scop de a ajuta CFR-ul să își atingă obiectivele stabilite.

Mulțumim și mult succes în continuare!“, se arată în comunicatul clubului.

Astfel, Antonio Conceicao are cale liberă spre CFR şi se va întâlni, în această după-amiază, cu oficialii clubului din Gruia, Iuliu Murşean şi Răzvan Zamfir, care au preluat din nou “controlul” clubului de la aripa Mara-Copilu-Bilaşco.

UPDATE 3

Conducerea CFR-ului s-a înţeles cu Antonio Conceicao, iar portughezul a revenit a treia oară în Gruia. Acesta va conduce, foarte probabil, antrenamentul din această seară şi va merge mâine la Bucureşti alături cu echipa.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.