JSport.roJSport.ro
foto: Dan Bodea/Transilvania Reporter

CFR Cluj s-a despărţit în această iarnă şi de Sergiu Negruţ, jucător căruia i s-a propus rezilierea contractului.

Produs 100% al clubului feroviar, atacantul de 23 de ani pare că nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor oficialilor din Gruia, iar în această iarnă s-a despărţit de CFR. Negruţ a avut de ales între a continua în România sau a merge în străinătate, în cele din urmă preferând să rămână, cel puţin până la vară, în Liga I.

Acesta a semnat, ieri, un contract cu Pandurii Târgu Jiu, formaţie la care speră să-şi relanseze cariera. Negruţ este al 16-lea transfer făcut de echipa gorjeană în această pauză competiţională, Pandurii pierzându-şi majoritatea jucătorilor de anul trecut din cauza problemelor financiare.

„Asta e viaţa, mergem mai departe, fotbalul nu se termină la CFR şi o voi lua de la început. Eu nu am prins foarte multe şanse aici, am jucat destul de puţin şi era destul de greu să mă impun jucând 10 minute în două-trei meciuri, dar fotbalul merge înainte. Voi merge în altă parte, voi juca mai mult acolo şi voi demonstra dacă am sau nu valoare”, a spus Negruţ, pentru CJSport, înainte să-şi rezilieze contractul cu CFR.

Tot la Pandurii a mai ajuns în această iarnă şi Cornel Ene, un alt jucător care a fost în lotul clujenilor în prima parte a sezonului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.