JSport.roJSport.ro

IMG_9210Industria Sârmei Câmpia Turzii a obţinut calificarea în faza a doua a Cupei României, competiţia naţională organizată de Federaţia Română de Fotbal (FRF), după o victorie împotriva Unirii Dej, 3-1.

Meciul a avut loc pe stadionul din Câmpia Turzii, elevii lui Valentin Şandru neavând nicio problemă în faţa unei formaţii alcătuite, aproape în totalitate, din juniori ai Unirii Dej. Incertitudinea de la nivelul lotului de seniori a făcut ca echipa de Liga a III-a să apeleze la mai mulţi jucători tineri ai clubului pentru meciul din Cupa României, ISCT respectându-şi statutul de favorită, galben-albaştrii fiind şi deţinătorii Cupei, faza pe judeţ.

Două goluri ale lui Florin Dan şi reuşita lui Alin Cosma au tranşat calificarea „sârmarilor”, Darius Satmar reducând din diferenţă pentru oaspeţi. De menţionat că, la 0-2, Unirea putea reintra în joc, însă dejenii au ratat o lovitură de la 11 metri, golul lui Satmar stabilind doar scorul final.

„A fost o victorie meritată a noastră, am controlat jocul şi ne-am creat ocazii mai multe, chiar dacă am reînceput doar de o săptămână antrenamentele. Acum, sperăm să ne prezentăm bine în noua ediţie de campionat, în care o să mai promovăm şi câţiva juniori în echipa noastră”, ne-a spus antrenorul ISCT-ului, Valentin Şandru.

Formaţia din Câmpia Turzii va evolua şi în următorul sezon în Liga a IV-a, deocamdată revenirile la echipă ale lui George Kiesz, Robert Balint şi Denis Popa, cei trei fiind împrumutaţi la Arieşul Mihai Viteazu în sezonul trecut, fiind singurele noutăţi de până acum.

ISCT: Nicoară – Curta, Cecălăcean, Oroian, Marcu – Cosma, Tescar, Bucur, Fl. Dan – Voiculeţ, Baba. Rezerve: Moldovan, Ciorca, Czuli, Mocan, Rus An, Balint. Antrenor: Valentin Şandru

Unirea Dej: Sabo I – Bota, Sabo V, Kovacs, Plăian – Bogdan P, Iepan, Băieşu, Obreja – Blaj Al, Blaj Fl. Rezerve: Bonţidean, Rus I, Satmar, Rus Ant, Mureşan. Delegat: Constantin Bădan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.