JSport.roJSport.ro

Fotbal M - Universitatea Cluj - FC Brasov 0-0 (0-0)Antrenorul Universităţii Cluj, Marius Popescu, este la un pas de a fi demis de conducerea clubului, asta deşi „şepcile roşii” au realizat surpriza ultimei etape din liga secundă, învingând la Baia Mare.

În aceste momente „Papi” se află în discuţii cu reprezentanţii clubului clujean şi, contactat de CJSport.ro, a refuzat să ofere prea multe detalii. „Mai sunt câteva discuţii de discutat, ca să zic aşa. Trebuie să se elucideze situaţia”, a spus încă antrenorul lui „U”, care a refuzat, deocamdată, să ofere alte amănunte despre eventuala sa plecare de la Universitatea. Cel mai probabil, conducerea Universităţii, reprezentată, în primul rând, de administratorul judiciar Marieta Anastasescu, îl vrea antrenor principal pe Mihai Teja, cel care a salvat-o pe ‘U” de la retrogradare în urmă cu două sezoane.

„Nu ştiu nimic, nu m-am înţeles cu Universitatea Cluj. E o noutate ce-mi spuneţi”, a precizat Teja pentru ştiridesport.ro, site-ul care a anunţat primul, astăzi, posibilele schimbări de la trupa „şepcilor roşii”. Vom reveni cu amănunte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.