JSport.roJSport.ro

IMG_1586Lotul Universităţii Cluj s-a subţiat serios marţi dimineaţa, atunci când vizita fulger la Cluj Arena a lui Valentin Iordănescu, omul care se ocupă de destinele „şepcilor roşii”, s-a lăsat cu măsuri dure.

Astfel, aproape toţi jucătorii care au dus greul în prima parte a acestui sezon au fost daţi afară de la prima echipă, Valentin Iordănescu fiind nemulţumit de modul de protest al fotbaliştilor, care au refuzat să se mai antreneze până când nu îşi primesc măcar o parte din salariile restante. În aceste condiţii, Niczuly, Crişan, Cordoş, Butean, Calcan, Cîndea, Ursu sau Schieb se vor pregăti, din această după-amiază, cu juniorii clubului, antrenorul Mihai Teja mai avându-i lângă el la pregătiri doar pe Lorant Kovacs şi Darius Hâmpea dintre titularii obişnuiţi de anul trecut.

„Asta este, mergem să facem antrenament la juniori. Trebuie să ne prezentăm, altfel luăm amendă, nu?”, ne-a spus ironic, unul dintre „grevişti”, comentând decizia conducerii de la Bucureşti.

Tehnicianul clujenilor va apela la câţiva juniori pentru a putea face antrenamente în continuare, Teja mai bazându-se, deocamdată, şi pe Vali Lemnaru, Hristu Chiacu sau Raul Ciupe, jucători care se pregătesc voluntar cu “şepcile roşii”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.