JSport.roJSport.ro
foto: Dorin Talpasanu-LPF
foto: Dorin Talpasanu-LPF

Alexandru Păun, unul dintre tinerii jucători români cu cea mai spectaculoasă ascensiune în acest an, are şanse importante să fie declarat „revelaţia anului în fotbalul românesc”.

Distincţia ar putea fi primită peste trei săptămâni, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, acolo unde tânărul jucător, în vârstă de 20 de ani, şi-ar putea încununa cu un trofeu personal anul 2015. Păun, numit „şmecheraş” de către antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, după prestaţia sa din meciul câştigat de CFR Cluj la Bucureşti, 0-2, conduce până acum în preferinţele microbiştilor, care îşi pot vota favoriţii AICI, jucătorul CFR-ului fiind la mare luptă cu Răzvan Marin, de la Viitorul. La titlul de “revelaţia anului” mai speră Andrei Ivan, de la CSU Craiova şi Steliano Filip, de la Dinamo, dar şi fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis, care începe să prindă tot mai multe minute la Viitorul.

Evoluţiile bune din acest an l-au propulsat pe Păun şi în echipa naţională U21 a României, jucătorul CFR-ului aflându-se acum la lot pentru meciurile din cadrul EURO 2017.

Gala Fotbalului Românesc, eveniment în cadrul căruia, în 2011, Iuliu Mureşan a primit titlul de “cel mai bun preşedinte al anului”, va avea loc în prima săptămână din decembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.