JSport.ro
foto: Somesul Dej/facebook

Prima etapă a noului sezon din Liga a IV-a s-a încheiat duminică după-amiază, cu ultimele două meciuri.

Someşul Dej a trecut la scor de Vulturul Mintiu-Gherlii, 7-1, rezultat care urcă formaţia dejeană pe primul loc în clasament după prima etapă.

Meciul s-a jucat la Vad, noua casă a dejenilor din acest sezon, iar Someşul a controlat aproape total partida. Cu un lot mai valoros şi mai puternici şi din punct de vedere fizic, gazdele au reuşit să-şi facă meciul uşor şi să se desprindă în ultima parte a reprizei secunde.

Someşul l-a avut pe Rareş Petrean în mare formă, autor a cinci goluri, Podină şi Trif reuşind să marcheze celelalte două goluri. Pentru „vulturi”, care au primit ultimele patru goluri şi pe fondul unei căderi fizice, a reuşit să reducă din diferenţă Darius Vescan. Someşul Dej a făcut scorul etapei, aşa că va sta minim o săptămână pe primul loc în clasament.

În celălalt meci al zilei, Unirea Iclod a trecut de CFR Dej cu 3-0. A fost un meci cu multe ocazii, mai ales din partea gazdelor, care au deschis scorul printr-o execuţie din foarfecă a lui Vali Dîrjan. Golul nu a fost văzut, însă, de către fratele său, Paul, antrenorul Iclodului participând cu Luceafărul 2010 Cluj la un turneu de juniori. CFR-iştii din Dej s-au ţinut bine la Iclod până spre final, în ultimul sfert de oră Unirea liniştind meciul prin golul juniorului Răzvan Gergely şi printr-o altă reuşită a lui Dîrjan.

S-a terminat 3-0, iar după prima etapă a Ligii a IV-a există şapte formaţii cu acelaşi număr de puncte, despărţite de golaveraj în fruntea clasamentului.

Joma - JSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.