JSport.roJSport.ro
Moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan, ţinut înaintea meciului
Moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan, ţinut înaintea meciului

Someşul Gilău a trecut cu bine peste eşecul dur din ultima etapă, 0-5 cu CS Floreşti, reuşind să se întoarcă cu toate punctele de la Viile Dejului, formaţie care a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest campionat.

Elevii antrenorului jucător Rareş Mateş au câştigat cu 2-1, după un joc în care gazdele le-au pus destule probleme. Gilăuanii au trecut şi peste absenţele de la acest meci, antrenorul Someşului fiind nevoit să apeleze la câteva improvizaţii mai ales pe faza defensivă, care au doat roade în final. Goga şi Chiorean au înscris pentru echipa lor, Someşul acumulând 27 de puncte şi aflându-se, deocamdată, la egalitate cu CS Floreşti şi Sticla Turda în clasament, dar cu un meci mai mult.

De partea cealaltă, dejenii s-au considerat nedreptăţiţi de acest rezultat, prestaţia de duminică fiind superioară multor partide pe care Viile Dejului le-a disputat în turul de campionat, care se va încheia săptămâna viitoare. Golul lui Silaşi nu a fost suficient, însă, pentru ca echipa sa să obţină măcar un punct de la această partidă, nou-promovata rămânând la cota şapte în clasament, pe locul al 14-lea, având de disputat şi o restanţă cu rivala CFR.

„Am jucat foarte bine azi, am făcut unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon, mai ales pe teren propriu, astăzi suprafaţa de joc prezentându-se chiar în condiţii foarte bune. Am ţinut şi mult de minge, dar nu am avut eficienţă în faţa porţii. Totuşi, am un semn de întrebare la un gol pe care noi l-am marcat la 2-1 şi la care s-a ridicat ofsaid, însă echipa a fost unită şi nu am ce să le reproşez băieţilor. Chiar vreau să-i felicit pentru jocul prestat şi prin acest mesaj să-i şi îmbărbătez, pentru că meritam cel puţin un punct din acest meci”, ne-a spus preşedintele dejenilor, Cosmin Groza.

„A fost un meci dificil, pe un teren greu, noi având şi o echipă cu multe improvizaţii, din cauza accidentărilor, am avut şi trei juniori în teren. A fost un joc de luptă, dar până la urmă s-a terminat cu bine şi băieţii au dat dovadă de un caracter deosebit. Am obţinut o victorie de moral, pe care am meritat-o, iar acum aşteptăm jocul din ultima etapă, pe care, dacă îl câştigăm, putem termina turul pe poziţia a patra în clasament”, a declarat şi preşedintele Someşului, Mihai Vele, cel care a intrat în meci pe parcursul reprizei secunde.

viile-dejuluiAS Viile Dejului

Ruţă
Marton
Mureşan An.
Banias
Tarţa
Silaşi
Popa
Farcaş
Trif
Mureşan M.
Popan

Au mai intrat: Nemeti, Hoza, Mînzat C. Antrenor: Flaviu Băieşu

somesul-gilauSomeşul Gilău

Perde
Dumitraş
Mon
Krasznai
Poali
Bala
Mateş
Boldea
Goga
Gherman
Chiorean

A mai intrat: Vele. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.