JSport.roJSport.ro

Someşul Gilău a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Unirea Tritenii de Jos, din etapa a 20-a a Ligii a IV-a. Elevii lui Rareş Mateş au urcat, totuşi, temporar pe locul cinci în clasament, dar după un meci împotriva unui adversar mult mai incomod în 2017, care n-a pierdut niciun joc până acum.

Scorul final a fost stabilit până la pauză, Petrea deschizând scorul pentru Unirea, în timp ce Fertea a marcat pentru gilăuani, Someşul bifând abia al doilea rezultat de egalitate din acest sezon.

Nemulţumit de acest punct, tehnicianul Rareş Mateş nu a avut, în schimb, ce să le reproşeze jucătorilor săi.

„Sunt puţin dezamăgit, dar nu pot să fiu nici prea supărat pentru că am dominat, am avut ocazii, dar mingea nu a intrat în poartă. Am luat un gol pe o greşeală în lanţ a defensivei noastre, dar în rest nu îmi aduc aminte ca ei să fi avut alte ocazii. Noi, în schimb, am dominat meciul, am avut posesie, doar că ne-a lipsit golul victoriei”, ne-a spus tehnicianul Someşului.

Nu de aceeaşi părere au fost, însă, şi oficialii Triteniului, care s-au arătat mulţumiţi atât de joc, cât şi de rezultat, unul care menţine invincibilitatea Unirii în acest retur, ce-i drept şi cu două meciuri mai puţin disputate.

„A fost un joc foarte bun al echipei noastre, sunt mulţumit. Am dominat primele 15 minute, după care am căzut fizic şi ne-au dominat ei, dar la fel, în primele 15 minute din repriza a doua i-am ţinut în jumătatea lor, după care ne-am retras că ne-a convenit rezultatul. Am acceptat dominarea lor, însă Gilăul nu a avut, până la urmă, nicio ocazie clară în acest meci, ba noi am avut trei şanse importante. Dacă eram mai atenţi chiar puteam să plecăm cu toate punctele”, a spus team-managerul Unirii, Paul Pintilie.

În clasament, Someşul are un punct peste locul cinci, în timp ce Triteniul a egalat-o pe Ardealul Cluj, dar rămâne pe poziţia a opta.

Someşul Gilău

Biliga
Niste
Krasznai
Muscă
Ferencz
Boldea
Mateş
Gherlam
Goga
Pop Cl.
Chiorean

Au mai intrat: Fertea, Dumitraş, Bolboacă. Antrenor: Rareş Mateş

Unirea Triteni

Rusu
Ceclan
Ozvada
Pintilie An.
Luduşan
Saşa
Câmpian
Podariu
Nemeş
Cicoş
Petrea

Au mai intrat: Paleoca B, Paleoca Cr, Indreica, Galea. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.