JSport.roJSport.ro

ariesul- somesulSomeşul Gilău a reuşit scorul primei etape a Ligii a IV-a până în acest moment, 6-2 cu Arieşul Mihai Viteazu, în deplasare.

Elevii lui Rareş Mateş au controlat autoritar partida în faţa unei echipe care a trecut printr-o reconstrucţie totală în această vară, lipsa de omogenitate văzându-se din plin la formaţia lui Lucian Roşu. Chiar dacă la pauză a fost doar 1-0, Someşul a rezolvat partida în repriza a doua, marcând încă cinci goluri în poarta lui Ghib.

“Dublele” reuşite de antrenorul Rareş Mateş şi de Donca, plus golurile lui Pop şi Miron au asigurat o victorie categorică a oaspeţilor, Lincă şi Şerban izbutind golurile Arieşului.

“A fost un meci lejer, victorie meritată, am condus ostilităţile din primul şi până în ultimul minut, iar golurile lor ni le-am dat noi, practic. Am făcut un joc bun, am avut mulţi tineri în teren, la fel şi Arieşul. Obiectivul nostru este locurile 1-5, acum să vedem ce rezultate scoatem în tur, iar apoi putem vorbi de mai mult în iarnă”, ne-a spus tehnicianul Someşului, Rareş Mateş.

“A fost o zi nefastă, nu ne-a ieşit nimic, am avut greşeli personale grave în defensivă, practic a fost o umilinţă în public. Someşul ne-a dat o lecţie de fotbal, dar eu sunt un luptător şi nu mă las. Vom încerca să îmbunătăţim lotul pe parcurs”, a spus şi tehnicianul Arieşului, Lucian Roşu.

Someşul Gilău

Biliga
Miron
Musca
Niste
Pop
Donca
Goga
Bala
Mateş
Chiorean
Crişan

Au mai jucat: Pop, Vele. Antrenor: Rareş Mateş

Arieşul Mihai Viteazu

Ghip
Siecoban
Boboia
Florea
Mocanu
Mărginean
Şerban
Grigoroşcuţă
Pintilescu
Lincă
Varga

Au mai jucat: Koloszi, Achim, Bria. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.