JSport.roJSport.ro

Ultimul meci rămas de disputat din etapa a 19-a a Ligii a IV-a a avut loc miercuri după-amiază, între Sporting Apahida şi Someşul Gilău.

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, 2-1, dar după un joc extrem de spectaculos, cu ocazii mai multe ale gazdelor, dar început cu câte un cartonaş roşu de fiecare parte.

Raul Cîmpean şi Andrei Moldovan au plecat la vestiare după numai 10 minute, cei doi fiind eliminaţi în urma unei altercaţii.

În meciul de la Apahida, gilăuanii au avut de partea lor pragmatismul, în timp ce apahidenii au păcătuit din plin în faţa porţii. Inclusiv un penalty au ratat gazdele, Tăbîrţă, cel care a deschis scorul în prima repriză, trimiţând în bara porţii lui Kerekes. Tânărul portar de 17 ani al gilăuanilor a mai fost ocrotit încă de două ori de bară, acesta reuşind să rezolve alte situaţii periculoase ale apahidenilor.

La cealaltă poartă, Nicoară a fost învins de Niste şi Gherman, ultimul transformând o lovitură de la 11 metri în urma căreia portarul gazdelor a fost iertat de o eliminare. Dacă apahidenii au ratat şansa de a trece peste „U” Cluj 2 în clasament, Gilăul a bifat al şaselea meci consecutiv fără eşec, ultima înfrângere fiind la Iclod, în chiar prima etapă a anului.

Mai jos puteţi vedea cum arată clasamentul la zi în Liga a IV-a, cu toate echipele având acelaşi număr de meciuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.