JSport.roJSport.ro

Etapa a 22-a a mai programat sâmbătă, pe lângă derby-ul terminat la egalitate între Turda şi Floreşti, alte trei partide.

Cea mai spectaculoasă dintre ele a fost, de departe, duelul dintre Armenopolis Gherla şi Viile Dejului, terminat 4-5.

Un meci cu răsturnări spectaculoase de scor, dar şi cu cel mai rapid gol al campionatului, reuşit în secunda 12 de către gherleanul Fechete.

De altfel, prima parte le-a aparţinut în mare parte tinerilor jucători ai lui Cristi Vedean, care au ratat şi un penalty la scorul de 2-1 în favoarea lor. Dejenii au ştiut să profite de acest lucru şi au egalat până la pauză, după care s-au distanţat la două goluri în repriza secundă. Relaxarea din tabăra oaspeţilor a fost plătită scump, Armenopolis reuşind să egaleze la patru.

Un penalty acordat în ultimele cinci minute a stabilit învingătoarea însă, Banias şi Paul Bogdan, cu câte două goluri marcate, alături de Trif, aducând prima victorie din 2018 dejenilor, după cinci eşecuri la rând. Fechete, Bocoş şi Ursuţ de cealaltă parte, ultimul reuşind şi el o dublă, au fost marcatorii gherlenilor, care au câştigat ultimul meci în campionat chiar în tur la Viile Dejului, partidă jucată în 1 octombrie.

Cinci goluri s-au înscris şi la Câmpia Turzii, formaţia lui Valentin Şandru învingând-o cu 4-1 pe Viitorul Feleacu. Prima repriză a fost controlată în mare parte de către oaspeţi însă, care au şi deschis scorul datorită golului marcat de Stan David.

Gazdele au avut o altă faţă în repriza secundă, iar Cămărăşan şi Sebastian Moldovan au întors scorul în trei minute. Profitând şi de accidentările a doi jucători ai Feleacului, care s-a prezentat doar cu o rezervă la Câmpia Turzii, “sârmarii” nu au avut mari probleme să apere acest avantaj. Desprinderea a venit în ultimele minute, datorită golurilor lui Sebastian Moldovan, care a făcut dubla, şi Dan Ştefan, iar Câmpia Turzii a legat două victorii la rând.

“Lupii” din Feleacu rămân cu un singur succes în 2018 şi au căzut din nou pe locul 15 în clasament, penultimul. Someşul Gilău i-a depăşit graţie victoriei fără mari probleme cu CFR Dej, 3-0. Dubla lui Sergiu Miron şi golul lui Chiorean au adus încă trei puncte gilăuanilor, după un meci în care nu s-a pus problema învingătoarei. Formaţia lui Rareş Mateş a bifat patru meciuri la rând fără eşec, “restartul” dându-se în acel 1-1 cu “U” Cluj 2.

În secţiunea clasamente puteţi vedea cum arată ierarhia, după o zi în care s-au marcat 21 de goluri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.