JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 4-4, cel de-al patrulea meci amical al iernii.

Echipa lui Adrian Falub a fost condusă cu 4-1 la pauză, dar intrările lui Goga, Florescu, Giurgiu sau Onicaş s-au văzut din plin în repriza a doua.

Faţă de ultimele partide, antrenorul „studenţilor” a folosit în prima repriză jucătorii care au evoluat mai puţin în campionat, „vedetele” intrând după pauză. Astfel, în primele 45 de minute cugirenii au marcat de patru ori, conducând chiar cu 3-0.

Făgărăşanu, cu o dublă, Codrea şi Şaucă au adus rumoare în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, Lemnaru fiind singurul marcator al Universităţii în prima repriză.

Partea a doua a meciului a început cu două goluri rapide marcate de Ene şi Onicaş. Acesta din urmă a fost eliminat mai apoi şi înlocuit de Lemnaru, iar atacantul care a marcat în prima repriză a recidivat şi a stabilit scorul final cu golul din minutul 74.

S-a terminat 4-4, iar elevii lui Adrian Falub vor disputa sâmbătă cel de-al cincilea amical al iernii, cu Industria Galda.

„U” Cluj, prima repriză: R. Pop – Chiș, Telcean, Abrudan, Potcoavă, Saroși, Greu, Salcău, Ursu, Hațiegan, Lemnaru. Antrenor: Adrian Falub

„U” Cluj, a doua repriză: Gorcea – Takacs, Onicaș, Cordoș, Manu-Giurgiu, Florescu, Micaș, Ursu-Goga, Ene

Metalurgistul Cugir: Bănică-Tăban, Negrescu, Itu, Popa-Şaucă, Vărărean, Sorian, Şuteu-Făgărăşanu, Codrea. Au mai jucat: Crivăţ-Neagu, Udrea, Afrapt, Scurtu, Goşa, Ciobanu. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.