JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net
foto: turdanews.net

Sticla Arieşul Turda rămâne cu victorii pe linie în Liga a IV-a şi după meciul cu Armenopolis Gherla, 5-3, un derby între echipele care îşi doresc o clasare între primele cinci locuri la finalul campionatului.

Elevii lui Artur Podar au revenit după ce au fost conduşi cu 0-1, însă la pauză cele două formaţii au intrat la egalitate, 2-2. Turdenii au trecut din nou în avantaj imediat după pauză, însă Stan David şi colegii săi au continuat să ţină aproape de adversari şi au egalat pentru a doua oară scorul.

O ultimă zvâcnire a gazdelor a fost suficientă pentru victorie, turdenii profitând, după golul de 4-3, de spaţiile mult mai mari create în apărarea gherlenilor şi au închis jocul cu golul al cincilea.

Alex Mărie a fost omul meciului pentru gazde, atacantul Turdei reuşind un hattrick, Kiesz şi Roth trecându-şi ei numele pe lista marcatorilor, în timp ce Crăciun, Vînău şi Sergiu David au înscris pentru oaspeţi.

„Am obţinut o victorie de moral în primul rând, mai ales că ne-au lipsit şi şapte jucători, care au participat la o nuntă în familie. Important este că băieţii care au intrat fost astăzi pe teren au reuşit să se ridice la nivelul lor. Păcat că ne facem probleme pe faza de apărare, mult prea uşor am luat golurile, dar per total a fost bine având în vedere şi conjunctura în care am fost noi”, ne-a spus tehnicianul turdenilor, Artur Podar.

„Am întâlnit o echipă bine organizată, iar noi am luat nişte goluri pe greşeli personale. Până prin minutul 70 pot spune că a fost un meci echilibrat, oricare echipă putea câştiga, apoi am luat golul de 4-3 şi ne-am aruncat în atac. Pe acest fond am primit şi golul al cincilea. Asta e, ne concentrăm pe ce avem de făcut mai departe, suntem optimişti în continuare, sper să ne calmăm şi să corectăm greşelile pe care le facem. Avem un început mai ezitant, dar sper să rezolvăm această problemă”, ne-a declarat şi antrenorul gherlenilor, după ce echipa sa a bifat două victorii şi tot atâtea eşecuri în patru etape.

Sticla Turda

Lăkătuş M
Otvos
Soporan
Nicoară
Fechete
Cocoară
David
Kiesz
Moldovan Razv
Mărie
Lăkătuş G

Au mai intrat: Roth, Coroiu, Costea. Antrenor: Artur Podar

Armenopolis Gherla

Morar
Marian Ionuţ
Vînău
Sîmboan P
Sîmboan An
Divricean
Bocoş
Sergiu David
Stan David
Roman
Crăciun

Au mai intrat: Doroftei, Precup, Codorean. Antrenor: Cristi Vedean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.