JSport.roJSport.ro

În Sâmbăta Mare s-au jucat ultimele cinci meciuri ale etapei a 21-a a Ligii a IV-a, începută miercuri.

Oaspeţii au fost la putere astăzi, Arieşul Mihai Viteazu, Unirea Iclod şi CSM Câmpia Turzii câştigând la scoruri identice în deplasare, 2-0, Unirea Triteni s-a împiedicat de Gilău, iar Sporting Apahida a mai făcut o victimă din fruntea clasamentului.

Apahidenii au câştigat cu 2-1 în faţa Olimpiei Gherla şi au ajuns la 11 meciuri consecutive fără eşec. În această serie intră o victorie cu CS Floreşti şi un egal cu Sticla Turda, astfel că alb-negrii au devenit un fel de sperietoare pentru „granzii” Ligii a IV-a.

Jocul de la Apahida a fost decis după pauză, la finalul primelor 45 de minute scorul fiind 0-0. Vasilaş şi Liviu Mureşan au desprins Apahida în câştigătoare, gherlenii reuşind să înscrie doar dintr-un penalty pe final, transformat de Dascăl.

foto: Ştefan M, suporter U

Olimpia a căzut la şapte puncte în spatele poziţiei secunde şi are emoţii serioase pentru păstrarea locului pe podium, după victoria Arieşului Mihai Viteazu, 2-0 la Universitatea Cluj 2. Partida din Parcul „Iuliu Haţieganu” a avut două reprize oarecum opuse, cu prima în care tinerii jucători ai lui Călin Sălăgean au creat mai mult pericol în jumătatea adversă. Partea a doua a fost controlată de elevii lui Lucian Roşu, care au şi marcat două goluri, prin Cîţcăuan. Arieşul s-a apropiat la două puncte de locul al treilea şi are o serie de şapte meciuri la rând fără eşec.

Unirea Iclod ţine pasul cu echipa din Mihai Viteazu, după ce a fost depăşită în clasament săptămâna trecută, în urma meciului direct. Trupa lui Călin Tripon a câştigat cu 2-0 la Viile Dejului, un succes conturat greu, cu al doilea gol dat doar în prelungiri. Pop şi Coroian au fost marcatorii Iclodului, într-un meci jucat tot la Căşeiu. Dejenii au sperat până la final că pot obţine primul punct al anului, însă au bifat în cele din urmă a cincea înfrângere consecutivă, dar după cea mai bună prestaţie din 2018.

A treia victorie în deplasare a oaspeţilor de astăzi cu acelaşi scor, 2-0, i-a aparţinut echipei CSM Câmpia Turzii, care s-a impus la CFR Dej. Dan Ştefan a marcat ambele goluri ale „sârmarilor”, după un meci pe care oaspeţii l-au controlat în totalitate. Terenul a fost din nou principalul adversar al celor două echipe, dejenii rămânând cu un singur punct luat în acest an.

Surpriza etapei s-a conturat la Tritenii de Sus, acolo unde Unirea nu a reuşit să marcheze în faţa Someşului Gilău, 0-0. Trei bare şi alte câteva ocazii importante au avut gazdele la poarta Someşului, însă golul a lipsit Triteniului, care a pierdut două puncte importante în economia clasamentului. Someşul Gilău a avut şi ea şansele ei mari, printre care şi o bară, iar la final a reuşit o mini performanţă, ajungând la trei meciuri consecutive fără eşec. Penultima clasată s-a apropiat la un punct de locul 14 şi are un început de an care aduce aminte de jocul prestat în sezoanele precedente.

Mai jos puteţi vedea cum arată ierarhia la zi a Ligii a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.