JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va începe, în această seară, al 13-lea sezon consecutiv în Liga I de la promovarea din 2004, în 2017 feroviarii bifând şi 110 ani de existenţă a clubului.

Dacă debutul de sezon marchează un număr special în istoria echipei, finalul său va consemna 10 ani de la primul titlu de campioană.

Noua formaţie a lui Dan Petrescu speră că va sărbători acest “eveniment” cu un nou trofeu, al patrulea din palmaresul CFR-ului. Drumul spre o nouă performanţă va începe la Botoşani, în această seară, de la ora 21:00, acolo unde clujenii nu se pot baza pe Peteleu, Pelayo şi Chiriţă, accidentaţi.

Antrenorul Dan Petrescu şi căpitanul Mario Camora au făcut un apel la suporteri să fie în număr cât mai mare alături de CFR Cluj în acest sezon, cei doi având, însă, şi opinii diferite legate de prezenţa fanilor unei echipe pe stadion.

“Cred că şi suporterii se bucură că am ieşit din insolvenţă, dar cred că depinde doar de noi să îi aducem la stadion. Dacă avem rezultate bune vin mulţi suporteri, dacă nu avem, atunci nu vin, pentru că aşa e peste tot, la fiecare echipă. Fanii noştri trebuie să vină să ne ajute aşa cum ne-au ajutat şi în momentele foarte grele”, a precizat căpitanul ardelenilor, Dan Petrescu intervenind mai apoi.

“Nu prea sunt de acord cu Mario legat de prezenţa suporterilor. Am jucat opt ani în Anglia şi nu conta ce rezultate aveam, stadionul era plin. Orice fan, la orice echipă, ar trebui să fie şi la bine şi la rău alături de echipă. Nu sunt de acord ca ei să nu vină dacă echipa nu are rezultate. Dar şi noi, cu toţii, inclusiv presa, ar trebui să fim mai pozitivi şi să atragem lumea la stadion. În România, numărul spectatorilor a scăzut în loc să crească”, a spus tehnicianul CFR-ului.

Clujenii vor juca în faţa propriilor suporteri sâmbătă, în etapa a doua a Ligii I, atunci când o vor întâlni pe FC Viitorul în Gruia, de la ora 21:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.