JSport.roJSport.ro

20131010_133618Universitatea Cluj, club aflat în insolvenţă, a publicat tabelul cu venituri şi cheltuieli înregistrate în luna septembrie 2015.

Potrivit acestui raport, „U” a cheltuit aproximativ 240.000 de lei şi a încasat 223.000 de lei, în condiţiile în care aproape toţi banii intraţi în conturile clubului au venit în urma meciului cu Steaua Bucureşti, din Cupa României.

Totuşi, chiar dacă oficialii lui „U” au fost nevoiţi să plătească aproximativ 13.000 de lei pentru paza de la meciul cu „roş-albaştrii”, torţele aprinse de galerie la această partidă au mai costat clubul încă 1.500 de lei.

Pe de altă parte, în raportul prezentat de Universitatea se face referire şi la situaţia litigiilor dintre club şi jucători, acestea aflându-se pe rolul Tribunalului Botoşani. De menţionat că inclusiv actualii jucători ai lui „U”, Lorant Kovacs şi Andreas Calcan aşteaptă o decizie favorabilă din partea justiţiei pentru recuperarea unor sume de bani restante.

Tabelul complet cu situaţia cheltuielilor şi veniturilor, dar şi cu litigiile existente pe rolul instanţelor de judecată îl puteţi consulta AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.