JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj-FCSB este unul dintre cele mai interesante meciuri ale șaisprezecimilor Cupei României, iar ”virușii verzi” sunt gazdele acestei partide.

Cum meciul va fi televizat și se va disputa în nocturnă, varianta cea mai probabilă o reprezenta Cluj Arena, oficialii Sănătății primind asigurări de la conducerea stadionului că acest joc se va putea disputa pe arena de lângă Someș.

Totuși, există o șansă ca meciul să aibă loc și la București, steliștii întrebându-i, deja, pe cei de la Sănătatea dacă doresc mutarea partidei pe Arena Națională. ”Virușii” nu au oferit un răspuns final, însă acesta va fi, cel mai probabil, negativ.

”Au sunat cei de la Steaua să întrebe unde se va desfășura meciul. Le-am spus că am avut discuții cu cei de la Cluj Arena și că meciul se va disputa acolo, iar apoi a venit întrebarea dacă am fi de acord să jucăm la București, pe Arena Națională sau pe orice alt stadion am dori noi. Le-am spus că ne vom gândi și le vom da un răspuns, dar că, în principiu, vom juca la Cluj. Pot să zic că 99% jocul va avea loc pe Cluj Arena, în fața propriilor suporteri. Vrem ca lumea să se mobilizeze și să vină să ne susțină pe acest stadion. În 2011, Steaua nu a fost de acord să vină la Cluj, noi chiar puteam inaugura Cluj Arena atunci, țin foarte bine minte, și du-te, tu, Sănătatea la Buzău cu autocare și hoteluri și așa mai departe. Acum vom face tot ce se poate pentru a câștiga și, de ce nu, să ne luăm revanșa față de acel meci”, ne-a spus patronul Sănătății, Aurelian Ghișa.

Partida contra FCSB-ului se va disputa pe 25 sau 26 octombrie, ”virușii” având asigurați minim 6.000 de euro, din partea FRF-ului, pentru parcursul de până acum în Cupă.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Ba Ghisa, tie ti s-o virusat rau creieru’ ! Ce visezi tu, bai caisa, ca “noi chiar puteam inaugura Cluj Arena”????? Da’ cine pana mea erati voi in 2011 sau sunteti azi in Cluj ?????? Du-te ma, chiar asa importanti sunteti voi? As vrea sa vad ca va dati viata pe teren ca si in meciul cu “U”. Si sa fiti la fel de cotonogari. Dar sunt convins ca o sa stati “capra”, nu cumva sa se accidenteze oitzele.

  2. Desigur, galeria “studenţilor” vă va susţine dacă veţi juca pe Cluj Arena, aşa cum se va întâmpla şi la partida din primăvară cu “U”. Fecesebiştii vor avea şi ei parte de momente festive, aşa că va fi o partidă efervescentă şi sperăm că, aşa cum declară domnul Ghişa, “viruşii” vor câştiga şi încă la scor, poate chiar de neprezentare. Succes în partida cu moldovenii de la Miroslava !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.