JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net

Sticla Arieşul Turda a câştigat la scor şi meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, 5-1, din etapa a 20-a a Ligii a IV-a.

Jucătorii lui Artur Podar au păstrat „tradiţia” din acest retur, în care au înscris câte cinci goluri în toate cele trei meciuri disputate pe teren propriu, în celelalte două, jucate în deplasare, marcând „doar” patru.

Jocul cu Mintiu a fost decis, însă, abia în repriza secundă, turdenii conducând doar cu 2-1 la pauză. Moldovan şi Kopandy au înscris pentru gazde, însă Morar a redus din diferenţă cu şase minute înainte de finalul primei reprize.

Accidentarea lui Oros avea să dea peste cap planurile Vulturului, valoarea şi condiţia fizică superioare ale turdenilor făcând, în cele din urmă, diferenţa. Mâlnă, Silaghi şi acelaşi Moldovan au mai punctat pentru turdeni, care au efectuat un antrenament util în perspectiva meciului cu Universitatea Cluj, programat vineri seara.

„Nu ne-am pus obiectiv de la patru goluri în sus, important e ca noi să creştem cu fiecare meci. Azi a fost foarte bine şi nu s-a pus problema învingătoarei. Am dominat, ei au avut o ocazie mare la 2-1, dar şi dacă egalau tot întorceam scorul”, este convins antrenorul Sticlei, care îşi pregăteşte acum echipa pentru duelul de pe Cluj Arena.

„A fost un joc foarte bun făcut de echipa gazdă, care ar putea trage la Divizia C dacă va fi sprijinită de la anul. Până la pauză jocul a fost echilibrat, totuşi, însă noi l-am pierdut pe Oros, care a ieşit accidentat şi a suferit o întindere de ligamente, iar de acolo a trebuit să schimb întreg sistemul defensiv. Nu am mai putut să ţinem nici din punct de vedere fizic, iar Turda a dominat jocul”, ne-a spus şi antrenorul Vulturului, Lucian Roman.

Sticla Turda

Ursu
Curta
Soporan
Cocoară
Tot
Mărie
Lăkătuş Gh.
Kopandy
Mâlnă
Moldovan
Silaghi

Au mai intrat: Savu, Szakacs, Tothăzan, Otvoş. Antrenor: Artur Podar

Vulturul M. Gherlii

Lenghel
Teglaş
Marinescu
Pop
Brehar M.
Bouroş
Hodiş
Neamţ
Oros
Brehar Fl.
Morar

Au mai intrat: Farcaş Ad., Farcaş C., Farcaş Ov., Dunca. Antrenor: Lucian Roman

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.