JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a păstrat cu mari emoţii avansul de şase puncte în fruntea clasamentului, câştigând, 3-2, la Mihai Viteazu.

Gazdele de la Arieşul au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile lui Ignat şi Danciu, ultimul din penalty, într-o primă repriză perfectă a elevilor lui Lucian Roşu.

Surpriza conturată la pauză s-a spulberat până la final însă, turdenii, profitând şi de pregătirea fizică superioară, reuşind să întoarcă scorul prin trei goluri marcate de Dan Florin, jucător intrat după primele 45 de minute. Fără antrenorul Artur Podar pe bancă, acesta ispăşindu-şi prima etapă de suspendare din cele două primite după etapa trecută, oaspeţii puteau pleca doar cu un punct de la Mihai Viteazu, Arieşul având o bară în minutul 90+3.

S-a încheiat, astfel, 3-2 pentru Turda, care păstrează distanţa de două victorii în fruntea ierarhiei.

„Simt frustrare acum. Prima repriză i-am dominat din punct de vedere tactic, dar în a doua repriză s-a văzut că sunt mai pregătiţi decât noi, iar pregătirea fizică la nivelul acesta primează. Prin minutul 60-70 ni s-a terminat benzina. Echipă bună Turda, dar ne-am vândut destul de scump pielea şi au trăit periculos, iar la ultima fază mingea nu a vrut să intre în poartă. Echipa mea s-a angajat la efort, s-a dăruit, dar am întâlnit o nucă tare. Le doresc celor de la Turda să ajungă la baraj, să promoveze, dar azi mi-ar fi plăcut să câştig cu ei”, ne-a spus antrenorul Arieşului, Lucian Roşu.

“A fost un meci cu tensiune, cu toate ingredientele şi cu două reprize opuse. În prima, totuşi, am început bine, am ratat două ocazii, după care am luat gol la o greşeală a portarului. A venit şi acel penalty şi la 0-2 nici băieţii nu au mai respectat sarcinile. În a doua repriză au jucat ce a trebuit însă, şi au demonstrat că suntem o echipă puternică în momentul de faţă. La pauză cei de la Mihai Viteazu îşi făceau planuri ce să facă cu prima promisă, dar pregătirea fizică a noastră, încrederea, viteza şi diferenţa de valoare s-a văzut apoi şi am câştigat”, a precizat şi antrenorul turdenilor, Artur Podar.

Arieşul Mihai Viteazu

Miclăuş
Botaş
Buglea
Crişan N.
Boboia
Macula
Pîrţilă
Kopandy
Ignat
Cîţcăuan
Danciu

Au mai intrat: German, Pintilescu, Moldovan H., Crişan C. Antrenor: Lucian Roşu

Sticla Turda

Lăkătuş M.
Marcu
Soporan
Cocoară
Mercean
Mărginean
Savu
Silaghi
Chişu
David
Lăkătuş G.

Au mai intrat: Dan Florin, Bituleanu, Mărie, Nicoară. Antrenor: Artur Podar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.