JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a câştigat categoric meciul restanţă cu Armenopolis Gherla, 8-1, care a contat pentru etapa a opta a Ligii a IV-a.

Partida s-a disputat marţi după-amiază, iar tăvălugul turdenilor a pornit după cea mai mare ratare a partidei, care le-a aparţinut gherlenilor.

Rad a scăpat singur cu Marcel Lăkătuş după o gafă în apărarea gazdelor, însă a trimis pe lângă poartă, iar de atunci a existat o singură echipă pe teren.

După o ocazie asemănătoare şi a turdenilor, ratată de David, Sticla a marcat de trei ori în opt minute până la pauză, prin Soporan, Silaghi şi David. Cu patru dintre jucătorii care au “plecat” de la Armenopolis, în urmă cu două săptămâni, în teren, veniţi în primul rând pentru a îngroşa lotul oaspeţilor, gherlenii, pentru care au jucat şi câţiva juniori, au mai primit cinci goluri după pauză.

Silaghi a realizat hattrick-ul, Chişu a reuşit o dublă, iar Bituleanu a fost celălalt marcator al gazdelor, Stan David transformând o lovitură de la 11 metri pentru gherleni şi stabilind scorul final. Cu acest 8-1, turdenii s-au distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului, având un golaveraj de + 63.

Sticla Turda

Lăkătuş M.
Mercean V.
Szakacs
Soporan
Marcu
Fl. Dan
Cocoară
Savu
Silaghi
Lăkătuş Gh.
David

Au mai intrat: Mărginean, Tothăzan, Mărie, Bituleanu, Chişu. Antrenor: Artur Podar

Armenopolis Gherla

Tala
Moldovan D.
Bocoş
Tînc
Ursuţ
Maier
Stan D,
Roman
Mureşan
Rad
Precup

Au mai intrat: Gârda, Cadar, Roman S. Antrenor: Cristi Vedean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.