JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a suferit al doilea eşec al campionatului, 0-2 cu Unirea Tăşnad, în deplasare, locul în care şi celelalte două formaţii clujene ce au jucat acolo până acum, “U” Cluj şi Unirea Dej, au suferit eşecuri identice.

“Viruşii” au avut mai mult ghinion, însă, decât colegele de judeţ, elevii lui Csaba Kis şi Dan Matei ratând multe ocazii la poarta gazdelor, într-o primă repriză dominată aproape în totalitate.

Gazdele au profitat de o nesincronizare în defensiva clujeană imediat după pauză şi au deschis scorul prin Ciul, “la singura ocazie pe care au avut-o”, potrivit oficialilor Sănătăţii. Chiar dacă oaspeţii s-au aruncat din nou în atac, imprecizia în faţa porţii şi un penalty neacordat au făcut ca scorul să rămână 1-0 până în prelungiri, atunci când Bolba a stabilit scorul final.

“A fost o zi mai nefastă pentru noi, nu am jucat rău, iar adversarul pot să zic că nu ne-a pus probleme, dar a marcat la singura ocazie avută. Noi am ratat mult, prima repriză a fost la discreţia noastră pot să spun, însă a doua am început-o un un pic mai prost. Ne-am revenit doar după golul primit, am dominat iar şi am fost privaţi de un penalty la Bria, chiar şi adversarii recunoscând că trebuia lovitură de la 11 metri. Un egal era echitabil şi, dacă ni se dădea acel penalty, cred că se termina la egalitate meciul”, a precizat unul dintre antrenorii Sănătăţii, Csaba Kis.

Clujenii au jucat primul meci după o pauză de două săptămâni, iar acum sunt nevoiţi să joace trei partide în mai puţin de şapte zile, marţi având loc întâlnirea din Cupa României, cu Luceafărul Oradea. Pe teren nu va fi la acel joc şi Raul Ciupe, mijlocaşul clujenilor fiind eliminat în prelungirile meciului de la Tăşnad, fostul jucător al lui “U” Cluj urmând să revină chiar la meciul cu “şepcile roşii”, de vineri.

Sănătatea Cluj

Todoran
Ţârlea
Misăraş
Negru
Nistor
Bria
Ciupe
Paul Cr.
Vitan
Rus H.
Ceaca

Au mai intrat: Gaşpar, Varodi, Indreica, Şoimuşan. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.