JSport.roJSport.ro
foto: facebook/CFR Dej

CFR Dej a primit cinci goluri de la rivala locală AS Viile Dejului, în ultima etapă din Liga a IV-a, iar acest lucru l-a supărat foarte tare pe antrenorul alb-vişiniilor, Darius Boldor.

Acesta a fost deranjat de atitudinea unora dintre jucători şi a anunţat măsuri drastice după meci, echipa sa primind opt goluri cu două zile mai devreme, de la Ardealul Cluj.

Boldor a spus că va pleca de la CFR Dej chiar în această săptămână dacă oficialii clubului vor decide să ia partea jucătorilor, în schimb tehnicianul a menţionat că, dacă va rămâne, se va baza pe mai mulţi tineri în ultimele două etape.

“Va fi o remaniere totală a lotului nu după acest final de sezon, ci după acest ultim meci. Ori aşa, ori voi pleca eu. Prefer să joc cu tineri, cu copii de la juniori care îşi doresc să joace şi să facă fotbal şi cu trei-patru jucători care şi-au dorit total cu Viile Dejului. În rest, e doar prezenţă la unii dintre jucători, să mai treacă o săptămână, dacă spunem să ne întâlnim la o bere după meci nu se poate niciodată… Se va schimba total ceva după meciul ăsta, pentru că sunt foarte dezamăgit pe câţiva din echipă şi nu voi mai conta pe ei chiar din etapa următoare”, ne-a spus antrenorul dejenilor.

CFR-ul ocupă penultimul loc în clasament şi mai are de jucat în acest campionat cu Industria Sârmei Câmpia Turzii şi Arieşul Mihai Viteazu, ambele meciuri pe teren propriu.

“Eu am ales deja, nu mă voi mai baza pe acei jucători, ci pe copii, plus pe cei trei-patru-cinci care au atitudine şi au vrut să joace întotdeauna fotbal. Aşa, pur şi simplu, nu se mai poate. Eu îmi dau stresul şi nervii pentru tot ce e aici şi vin câţiva ca să-şi bată joc de munca mea. Asta nu permit”, a mai spus antrenorul dejenilor.

CFR-ul a bifat 20 de eşecuri, cinci victorii şi o remiză în acest campionat, având două puncte peste Viitorul Mihai Georgescu, ultima clasată.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Nu o sa supere nimeni dacă pleca “dl” Boldor!!! A venit de 3 ani la echipa și rezultatele sunt aceleași!! El face chef dacă nu termina pe ultimul loc😂

  2. Draga prietene fara nume. Darius Boldor a preluat echipa asta in pragul desființării. Acum in momentul de față echipa are cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani. Dacă dorești și crezi că poți face mai multe eu și inclusiv dl Boldor te așteptăm să vi sa faci. Așa din gura multi sunteți viteji. Te așteptăm să vi sa faci mai mult. Daca nu vei venii vei un simplu papa lapte. Și apropo am vb cu Darius Boldor și chiar așteaptă pe oricine care crede că poate face mai multe pt aceasta echipa și zice că o să.l și susțină. Numai bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.