JSport.roJSport.ro

IMG_5638Sănătatea Cluj a suferit, vineri după-amiaza, a noua înfrângere a sezonului, 2-4 cu CS Oşorhei, în primul meci al etapei a 20-a din seria 5 a Ligii a III-a.

Elevii lui Marius Semeniuc au sperat la un rezultat bun pe terenul unei echipe aflate în spatele lor în clasament, dar după un început încurajator de joc, greşelile personale ale clujenilor le-au pus, practic, victoria pe tavă gazdelor. Acestea s-au desprins la 2-0 pe tabelă, Cristea a redus din diferenţă, însă în ultimul sfert de oră oaspeţii au mai primit încă două goluri, până la final nereuşind decât să mai marcheze o singură dată, prin Ceaca.

După acest 4-2, Sănătatea a fost egalată la puncte de către adversara ei de vineri, însă clujenii au avantaj la rezultatele directe, în tur câştigând cu 2-0.

“Pot să zic că am făcut un meci bun astăzi, băieţii pe care i-am introdus în teren au jucat neaşteptat de bine, însă la greşelile personale s-a făcut, în cele din urmă, diferenţa. Aveam speranţe că puteam repeta victoria de la Miercurea Ciuc, am început foarte bine jocul, am evoluat consistent, dar apoi au apărut greşelile. Nu am avut la dispoziţie nici cea mai bună garnitură, în deplasare suntem cam subţire din punct de vedere numeric, dar băieţii au fost de admirat astăzi”, ne-a spus antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Pentru clujeni urmează, vinerea viitoare, un meci pe teren propriu contra unei echipe care încă se mai gândeşte la promovare, Industria Galda de Jos.

Sănătatea Cluj: Mare – Bucur, Negru, Ţîrlea, Horgoş – Gâţ, Cristea, Someşan, Lupu – Gaşpar, Ceaca. A mai intrat Bălătici. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.