JSport.roJSport.ro

Academia Luceafărul Cluj-Napoca trece prin momente cumplite în această perioadă, după ce un copil de 13 ani a murit vineri după-amiaza.

Acesta se întorcea cu alţi trei colegi de la Drobeta Turnu Severin, acolo unde Luceafărul Cluj U13 a câştigat finala zonală (foto sus) şi a obţinut calificarea la turneul semifinal.

Pe drum, însă, maşina în care micuţul jucător se afla a fost implicată într-un accident de circulaţie în localitatea Inoc, din judeţul Alba, după ce şoferul, tatăl unuia dintre copii, angajat într-o depăşire, s-a izbit de un alt autoturism, care a virat spre stânga pentru a intra pe o stradă lăturalnică.

foto: ABC News Transilvania

În urma impactului, maşina în care se aflau cei patru copii a ricoşat într-un cap de pod şi s-a rostogolit, iar unul dintre ei şi-a pierdut viaţa. Alţi doi au ajuns la UPU Cluj-Napoca însă în stare bună, iar celălalt a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureş, iniţial în stare gravă.

Din fericire, odată cu trecerea timpului, veştile s-au îmbunătăţit, iar băiatul a devenit conştient, însă medicii aşteaptă următoarele 24 de ore pentru a fi siguri că viaţa acestuia nu mai este pusă în pericol.

De menţionat că echipa U11 a Luceafărului Cluj ar trebui să joace finala naţională duminică dimineaţă, la Bucureşti, împotriva Academiei Hagi.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.