JSport.roJSport.ro

Unirea Triteni şi Someşul Gilău şi-au câştigat, la scor identic, meciurile din etapa a opta a Ligii a IV-a, disputate sâmbătă dimineaţă.

Cu 2-0 s-a impus trupa lui Andrei Pintilie în faţa Viitorului Soporu de Câmpie, dar şi Someşul Gilău în partida cu Unirea Dej 2.

Acest ultim meci s-a disputat deşii dejenii au cerut amânarea lui, motivând că mulţi jucători sunt plecaţi cu echipa de Liga a III-a, care joacă astăzi la Râşnov. Oficialii Gilăului au refuzat să joace la o dată ulterioară, aşa că partida s-a disputat în această dimineaţă, iar experienţa Someşului a făcut diferenţa. Dubla lui Petrişor a adus o victorie de moral trupei lui Rareş Mareş, care nu au fost de acord cu amânarea partidei “din cauza programului încărcat” pe care îl au.

La Triteni, omogenitatea şi forţa fizică a gazdelor aveau să fie decisive. După un 0-0 la pauză, Andrei Pintilie şi Saşa au marcat golurile celei de-a doua victorii a sezonului, într-o repriză secundă în care gazdele au fost mult mai bune. Succesul, de altfel, a fost aşteptat de jucătorii Triteniului înaintea partidei, chiar dacă Soporu stătea mai bine în clasament.

Unirea a urcat deocamdată pe locul 10 în clasament, în timp ce Viitorul a coborât o poziţie, până pe 12.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.