JSport.roJSport.ro

Turneul naţional al Trofeului „Gheorghe Ola” a fost câştigat, duminică seara, de Luceafărul Cluj, bucuria fiind cu atât mai mare pentru organizatorii competiţiei din Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Început vineri cu o conferinţă de presă şi un dineu oficial, weekendul a continuat perfect pentru reprezentanţii Academiei de Fotbal Luceafărul Cluj, care au fost mulţumiţi de cum a decurs turneul.

Preşedintele clubului clujean, Marius Stan, este convins că oamenii de care a lucrat la bunul mers al acestei competiţii au ridicat foarte mult nivelul din punct de vedere organizatoric, incidentele petrecute la meciul dintre Luceafărul şi Atletico Arad fiind singura pată cenuşie a weekendului.

„Eu sunt un om de business, dar de o săptămână nu am mai lucrat nimic, doar fotbal, fotbal, fotbal. Împreună cu 10 antrenori de la club, cu o echipă de publicitate formată din patru persoane şi alături de Mădălina, am lucrat o săptămână pentru ca acest turneu să iasă perfect. Eu zic că am ridicat foarte mult nivelul prin această organizare şi aşteptăm, în următorii ani, ca şi celelalte cluburi care îşi vor depune candidatura pentru organizare să se ridice la acest nivel. Totul a ieşit perfect, cu o mică scăpare la incidentul de sâmbătă. Echipele au fost foarte mulţumite din toate punctele de vedere, au avut cazare şi masă gratuite, toate fiind cazate la hoteluri de trei şi patru stele. Eu sunt foarte fericit după acest turneu, mai ales că a câştigat şi Luceafărul. Sunt foarte mândru de aceşti copii”, a spus oficialul clubului clujean.

Luceafărul a încheiat anul cu două titluri naţionale, grupa 2005 reuşind să obţină primul loc în luna iunie, în campionatul rezervat jucătorilor sub 11 ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Au stat 4 copii intr-o camera cu doua paturi de3m patrati
    Chiar nu iti e rusineee sa scrii asa ceva???
    Scrie si de arbitrajul de la meciul nostru cu voi .. sau iti e frica??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.