JSport.roJSport.ro

George Ţucudean şi Valentin Costache au fost prezentaţi oficial la CFR Cluj, singurele noutăţi, deocamdată, din vestiarul clujenilor.

Cei doi au declarat că au acceptat oferta de a veni în Gruia pentru a câştiga titlul de campioană, fostul jucător al Viitorului dând de înţeles că avea nevoie de o nouă provocare în carieră.

„Am venit la CFR cu gândul de a câştiga campionatul. Am fost la Viitorul, l-am câştigat, şi vreau să fac acelaşi lucru şi la CFR. Am acceptat oferta de la CFR pentru că am venit la un club mare, de tradiţie, care a câştigat campionate, iar la Viitorul am obţinut maximum ce se putea şi s-a cam terminat. Acolo e un proiect pentru jucătorii tineri. E concurenţă la CFR, dar ea te face să progresezi”, au fost primele cuvinte ale lui Ţucudean din postura de jucător al CFR-ului.

Venirea atacantului de la Viitorul nu înseamnă pentru antrenorul Dan Petrescu că acesta va fi automat şi titular, „Bursucul” menţionând că cine se pregăteşte cel mai bine va juca.

„Dacă eşti fotbalist, te integrezi oridune. Orice jucător care nu joacă e supărat, dar orice jucător trebuie să accepte şi statutul de rezervă, iar când va fi chemat să dea totul. Nu înseamnă că dacă a venit Ţucudean va şi juca, dacă Balde va fi mai bun poate va juca el. E adevărat că mă aşteptam puţin mai mult de la Balde, dar poate anul acesta va fi cel mai bun jucător al nostru”, a menţionat şi antrenorul CFR-ului.

Până în cantonamentul din Valencia, la echipa din Gruia ar mai putea veni jucători, potrivit directorului general, Iuliu Mureşan, un jucător e 99% acontat deja.

„Vom semna curând cu el, un altul va veni direct la Valencia. Deci mai vin doi jucători, poate chiar trei. Situaţia lui Omrani e foarte bună, pentru că s-a tuns. El e jucătorul nostru, are contract până în 2019 de mult la Ligă. Pe Ioniţă îl vrem, dar transferul a intrat într-un oarecare impas şi să vedem dacă vom putea rezolva. Ne-ar plăcea să vină la echipă, dar ne vom descurca şi cu Ioniţă şi fără Ioniţă. Obiectivul imediat acum e să intrăm de pe locul 1 în play-off”, a spus şi Mureşan.

CFR Cluj va pleca vineri în cantonamentul iernii, de la Valencia.

Am venit la echipa de pe primul loc. Sper să-mi fac treaba cât mai bine, să muncim cu toţii şi vor veni şi rezultatele”, Valentin Costache, CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.