JSport.roJSport.ro

Liga a IV-a Cluj şi-a programat trei etape în doar 12 zile, printre ele strecurându-se şi o rundă intermediară deloc pe placul echipelor.

Acest lucru a dus, astfel, la meciuri care se vor desfăşura aproape în fiecare zi în următoarea perioadă, doar ziua de luni, 8 mai şi cea de vineri, 12 mai, fiind lipsită de jocuri, această serie urmând să se încheie luni, 15 mai.

Totul a început ieri, cu meciul dintre Unirea Triteni şi Ardealul Cluj, care a deschis etapa a 25-a, din aceasta urmând să se mai dispute astăzi Someşul Gilău-Olimpia Gherla şi Unirea Floreşti-Sticla Turda. Runda se va încheia duminică seară, cu meciul dintre „U” Cluj şi CS Floreşti, iar după ziua de pauză de luni va începe, marţi, etapa a 26-a, din care a fost amânat, însă, Viitorul Mihai Georgescu-Someşul Gilău, ultimul joc fiind programat joi.

Mai apoi, runda a 27-a se va disputa între 13 şi 15 mai, atunci când va avea loc şi derby-ul dintre Sticla Turda şi Olimpia Gherla, decisiv pentru stabilirea echipei care va încheia campionatul în spatele Universităţii Cluj.

Programul complet al celor trei etape poate fi consultat AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.