JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda şi CS Floreşti au câştigat ultimele meciuri înaintea confruntării directe din etapa viitoare.

Ambele au evoluat pe acelaşi teren din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, însă dacă turdenii s-au întrebuinţat serios cu Viitorul Feleacu, 3-1, floreştenii nu au jucat nici măcar 10 minute cu Armenopolis Gherla, după ce oaspeţii au rămas în doar şase jucători de câmp.

Partida dintre Feleacu şi Turda a avut ocazii la ambele porţi, Viitorul reuşind să-i provoace emoţii liderului până la final.

Jucătorii lui Artur Podar au avut un început mai bun de meci, Silaghi şi Paleoca făcând 2-0 după 20 de minute. O fază lucrată inteligent de către gazde avea să le aducă acestora golul din minutul 37, autor Doroftei, după care a urmat aproape o oră în care turdenii încercau să dea lovitura decisivă, iar „lupii” din Feleacu să producă surpriza.

Până la urmă, deşi ambele echipe au ratat câteva şanse importante, s-a mai înscris o singură dată, în prelungiri, atunci când Gheorghiţă Lăkătuş a stabilit scorul final, 3-1 pentru Sticla.

Dacă meciul liderului a fost urmărit de echipa de pe locul secund, CS Floreşti, turdenii nu au putut să-şi spioneze, la rândul lor, adversarul. Jucătorii lui Călin Budişan au întâlnit o echipă a Armenopolisului Gherla „afectată” din plin de apropierea sărbătorilor pascale. Oaspeţii au avut foarte mulţi absenţi, majoritatea juniorilor pe care gherlenii se bazau fiind plecată deja din localitate, şi s-au prezentat doar şapte la meciul din această seară.

După ceva mai mult de cinci minute de la start, perioadă în care floreştenii reuşise să marcheze de trei ori, un jucător al gherlenilor a ieşit accidentat şi, potrivit regulamentului, arbitrul a fluierat sfârşitul jocului. CS Floreşti a efectuat mai departe un antrenament de câteva zeci de minute, cu gândul la marele derby de la Turda, de săptămâna viitoare.

În cazul unui succes al oaspeţilor, lupta pentru locul 1 revine serios în actualitate, însă o victorie a turdenilor va clarifica aproape complet situaţia.

Etapa a 21-a a Ligii a IV-a se va încheia mâine, cu ultimele cinci meciuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.