JSport.roJSport.ro

Sâmbătă dimineaţă s-au disputat trei meciuri din etapa a 20-a a Ligii a IV-a.

Dacă CS Floreşti s-a antrenat cu Viile Dejului aseară pentru derby-ul cu Turda, nici liderul campionatului nu a stat degeaba astăzi.

Elevii lui Artur Podar au făcut scor cu CFR Dej, 11-1. Diferenţa de valoare s-a văzut din plin la meciul de pe stadionul „Municipal”, doar scorul fiind singura necunoscută odată cu trecerea timpului. Până la pauză, gazdele au marcat de şase ori, „antrenamentul” turdenilor continuând şi după primele 45 de minute.

Bituleanu, Chişu şi Ionescu au marcat fiecare de câte două ori, David, Florin Dan, Silaghi, Soporan şi Mărie fiind ceilalţi jucători ai turdenilor care au „contribuit” la scorul final. Golul care a mai îndulcit amarul dejenilor a fost reuşit de Poleac, iar Sticla Turda a ridicat „mănuşa” aruncată de floreşteni în ultimele etape, cele două formaţii urmând să se întâlnească peste două săptămâni.

La câţiva kilometri distanţă, Unirea Triteni a câştigat meciul de la Câmpia Turzii, 3-0. Partida a fost decisă de un eurogol din foarfecă al antrenorului Andrei Pintilie şi de eliminarea lui Câmpean din prima repriză, fostul jucător al Triteniului. Acesta a luat al doilea galben pentru proteste, după care s-a dus înspre banca oaspeţilor şi a schimbat câteva cuvinte grele cu managerul Triteniului, Paul Pintilie.

Şi acesta a fost eliminat de către arbitrul partidei, iar acum cei doi aşteaptă deciziile Comisiei de Disciplină. Acelaşi Andrei Pintilie şi Podariu au stabilit scorul final, după eliminarea din tabăra „sârmarilor” Triteniul controlând aproape în totalitate partida şi obţinând o victorie care o ajută mai ales la moral.

Cei mai fericiţi jucători, însă, după ziua de astăzi vor fi cei ai Someşului Gilău. Elevii lui Rareş Mateş au obţinut, în etapa a 20-a, prima victorie din campionat. Someşul a profitat de echipa secundă de juniori a Viitorului Mihai Georgescu şi a câştigat cu 10-0.

După ce în 19 meciuri gilăuanii au înscris 20 de goluri, Mihai Vele şi colegii săi au dat jumătate dintre ele într-o singură partidă. Chiar Vele, cu patru goluri, a fost MVP-ul meciului, iar Gherman şi Bocean l-au „ajutat” fiecare cu câte o dublă. Popa şi Purcel au fost ceilalţi marcatori ai Gilăului, care a lăsat-o la cinci puncte în spate pe adversara de astăzi, Mihai Georgescu rămânând singura formaţie fără victorie din acest campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.