JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a pierdut, 0-2, meciul de pe teren propriu cu liderul AFK Miercurea Ciuc, din etapa a şaptea a Ligii a III-a.

A fost a patra înfrângere din cele şapte meciuri jucate în acest campionat, iar turdenii au ajuns pe locul 14 în clasament, din 16 echipe.

Pe municipalul turdean, jucătorii lui Constantin Olariu au întâlnit una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, care a ştiut să se ferească de emoţii.

Magyari a deschis repede scorul, după 21 de minute, iar gazdele au încercat degeaba să sparga defensiva ciucană. Ocaziile au lipsit aproape total la poarta oaspeţilor, doar Paleoca şi Lemnaru creând ceva pericol în careul adversarilor.

Pe un contraatac însă, acelaşi Magyari a făcut dubla pe final, iar Sticla a pierdut primul meci pe teren propriu din acest sezon.

Cu doar cinci puncte din 21 posibile, nou-promovata a ajuns pe loc retrogradabil în Liga a IV-a, dar îşi mai poate spăla din imagine săptămâna viitoare, atunci când va primi vizita unei alte formaţii cu probleme din campionat, MSE Târgu Mureş.

Sticla Turda

Pop R.
Marcu
Cocoară
Onicaş
Chiş
Dan Fl.
Savu
Paleoca
Bria
David
Lemnaru

Au mai intrat: Ionescu, Varodi, Selegean. Antrenor: Constantin Olariu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.