JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a bifat şi a patra victorie a sezonului, 8-0 cu Unirea Tritenii de Jos.

Formaţia lui Artur Podar nu a avut nicio problemă în jocul de pe stadionul „Municipal”, disputat şi în faţa unei echipe cu moralul serios zdruncinat de evenimentele petrecute în ultima săptămână, la care s-au adăugat şi câteva absenţe importante.

Două goluri pentru Dan Florin şi pentru Chişu, unul pentru Savu, Silaghi şi Tot, plus un autogol al Triteniului au dus la o nouă victorie la scor pentru Sticla, care a ajuns la un golaveraj de 26-2 după primele patru etape.

„E un început de sezon mulţumitor, dar întotdeauna e loc să mai retuşăm anumite deficienţe. Cu Triteniul am fost mulţumit total de joc, însă, l-am controlat de la început. Nu ne gândim deocamdată la meciul din etapa a şaptea cu Floreştiul, primul joc e cel mai greu şi luăm fiecare meci în parte”, a spus antrenorul turdenilor, Artur Podar.

De partea cealaltă, Triteniul a încercat, fără succes, să amâne acest meci după ce un jucător şi antrenorul Andrei Pintilie au fost eliminaţi la jocul de juniori, terminat şi acela cu scandal. Astfel, Unirea, care a acuzat că un angajat al clubului turdean ar fi fost arbitru la acel meci, a venit victimă sigură la jocul de ieri, deşi a luat în calcul şi neprezentarea.

„Ştiam că o să fie greu, dar am zis că nu suntem laşi şi ne-am prezentat. Ne-au decimat săptămâna asta şi nu cred că au fost doar coincidenţe. Turda are o echipă bună şi nu cred că a avut nevoie de acest ajutor, ca eu şi Cristi Paleoca să fim eliminaţi la meciul de juniori. Îi aştept cu mare drag pe cei de la Turda în retur, sperând că nu mă va suspenda drastic săptămâna viitoare. Îmi pare rău că nu am fost în teren acum, pentru că niciodată Turda nu m-a bătut cât am fost eu în teren. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, dar nu e real ce s-a întâmplat pe teren, pentru că nu aşa trebuia să fie”, ne-a spus şi antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie.

Sticla Turda

Ursu
Marcu
Soporan
Cocoară
Mercean V.
Mărginean
Savu
Dan Fl.
Silaghi
Chişu
Lăcătuş Gh.

Au mai intrat: Bituleanu, Szakacs, Moldovan R., Tot, Mărie. Antrenor: Artur Podar

Unirea Triteni

Şuteu
Ceclan
Ozvada
Oltean
Luduşan
Voievod
Nemeş
Indreica
Bărbos
Petrea
Voiculeţ

Au mai intrat: Deiac, Cicoş. Podariu, Pruneanu. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.