JSport.roJSport.ro

img_2190_1200x800Sticla Arieşul Turda a ratat calificarea în turul următor al Cupei României, faza judeţeană, după 1-5 pe Cluj Arena, în meciul cu Universitatea Cluj.

Chiar dacă turdenii au disputat al patrulea meci într-o săptămână şi jumătate, dintre care unul chiar împotriva lui „U”, modul în care Savu şi colegii săi au primit cele cinci goluri l-a nemulţumit vădit pe tehnicianul turdenilor. Artur Podar nu se aştepta deloc ca echipa sa să fie doborâtă în doar 15 minute, şi mai ales în prima repriză, paradoxal oaspeţii evoluând mai bine după pauză, atunci când, teoretic, diferenţa de pregătire fizică ar fi trebuit să-şi spună cuvântul.

„U” Cluj a marcat în poarta lui Marcel Lăkătuş între minutele 25 şi 40, turdenii câştigând cu 1-0 a doua repriză, după golul lui Savu.

„Păcat de prima repriză. A fost un dezastru, dacă pot să-i spun aşa, după aspectul rezultatului, al numărului de goluri primite. Noroc că a venit pauza, am intrat la vestiare şi i-am certat puţin pe băieţi, iar în a doua repriză cred că ne-am arătat şi potenţialul nostru. Oricum, în decurs de 10 zile să joci patru meciuri, dintre care două cu Universitatea la intensitate maximă, atât psihic cât şi fizic, e foarte greu. Per total, pot să-i felicit pe băieţi pentru că, în afară de prima repriză, s-au ridicat în anumite momente la nivelul jucătorilor de la ’U’ Cluj. Cupa României ne-a interesat în sensul în care să nu vii să te faci de ruşine. Am jucat pe Cluj Arena, o experienţă plăcută, dar cred că şi imensitatea arenei şi-a pus amprenta asupra jucătorilor mei”, au fost explicaţiile lui Artur Podar, antrenor care s-a bazat, cu excepţia lui Alin Tot, pe toţi jucătorii care au fost în lot şi sâmbătă, la meciul de campionat cu „U” Cluj.

Alb-roşii speră acum ca Universitatea să o învingă, sâmbătă, pe Olimpia Gherla, în derby-ul etapei a şaptea, un succes al turdenilor la Tritenii de Jos urcând-o pe Sticla pe primul loc în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.