JSport.roJSport.ro
foto: academia “u” cluj luceafarul

Universitatea Cluj, în colaborare cu Academia „U” Cluj Luceafărul, va organiza în această săptămână Turneul Centenar, „unul dintre cele mai mari turnee din România”, potrivit reprezentanţilor acestei competiţii.

Peste 150 de echipe şi 2.000 de copii se vor afla la start, ceea ce înseamnă, de departe, cel mai mare turneu găzduit vreodată de Cluj.

Vor fi opt categorii de vârstă, grupe între 2006 şi 2013, plus o echipă de la “U” Cluj Luceafărul din 2014, iar copiii vor juca fotbal pe şapte terenuri, atât la Floreşti, cât şi în Cluj. Vor fi echipe din aproape toată ţara, de la Timişoara la Galaţi, care se vor bate şi pentru premiile anunţate de organizatori.

„Pentru locul 1, la categoriile 2006-2010, va exista un voucher de 1.200 de lei de la Joma, pentru echipamente, iar locurile doi şi trei vor primi cinci mingi, respectiv trei mingi. La categoria 2011-2013 va fi un voucher de 800 de lei pentru locul 1, pentru că sunt echipamente mai mici, iar locurile doi şi trei vor primi şi ele mingi. Mai mult, în timpul festivităţii de deschidere, care va fi joi, de la ora 19:00, pe Cluj Arena, va fi o tombolă cu toate echipele participante, iar câştigătorii vor primi maieuri de la sponsori, mingi sau torturi. Dacă nu sunt cele mai mari premii oferite vreodată, cu siguranţă sunt printre cele mai mari la astfel de turnee”, a anunţat unul dintre organizatorii Cupei „U” Luceafărul – Turneul Centenar, Călin Pleşa.

Meciurile se vor juca pe terenurile sintetice de la baza Floreşti, Parcul „Iuliu Haţieganu”, LPS Cluj, Liceul „Eugen Pora, baza „Dan Anca”, baza Clujana şi Parcul Feroviarilor, iar competiţia se desfăşoară de joi până sâmbătă. Mai multe detalii puteţi afla de pe pagina de Facebook a Turneului Centenar, acolo unde sunt trecute componenţa grupelor şi meciurile la fiecare categorie de vârstă.

„Dacă nu e cel mai mare turneu organizat vreodată în România, cu siguranţă este printre cele mai mari. Avem mult de muncă şi sperăm să iasă bine”, a mai spus Călin Pleşa, care se gândeşte deja la ediţia a doua, din 2020.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.