JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat fără prea multe probleme ultimul meci oficial al anului, 3-0 pe terenul Industriei Galda.

„Şepcile roşii” au profitat şi de pasul greşit al principalei urmăritoare, Performanţa Ighiu, 1-1 cu Unirea Alba Iulia, şi au încheiat turul cu patru puncte avans în faţa locului secund.

Jucătorii lui Adrian Falub, care au evoluat 120 de minute cu trei zile mai devreme, şi-au făcut meciul uşor încă de la început la Galda de Jos. Pe un teren îmbibat de apă, „studenţii” au avut norocul de a marca în minutul patru în urma unei lovituri de colţ, Ursu profitând de o minge care s-a oprit, iniţial, în noroiul din faţa porţii lui Ştef.

Imediat, Universitatea şi-a mărit avantajul graţie reuşitei lui Takacs, care a reluat în plasă un balon din apropierea porţii, cel mai bun jucător al echipei din acest tur, Dorin Goga, ducând scorul la 3-0 după mai puţin de 30 de minute. Tot clujenii au fost mai aproape de gol în prima repriză, dar la vestiare s-a intrat cu scorul neschimbat.

Partea a doua a meciului a debutat cu o veste bună pentru alb-negri de la Alba Iulia, acolo unde Unirea a marcat în poarta Ighiului, iar clujenii aveau cinci puncte avans în fruntea clasamentului. La Galda, terenul şi mai greu decât în prima repriză le-a pus mari probleme ambelor echipe, „U”-iştii fiind mult mai liniştiţi, însă, datorită scorului înregistrat pe tabelă.

Chiar dacă Hordouan şi colegii săi nu au dus deloc lipsă de ocazii la poarta gazdelor, scorul a rămas nemodificat până la final, iar “U” s-a impus cu 3-0. Clujenii s-au distanţat, însă, doar la patru puncte de principala urmăritoare, Performanţa Ighiu egalând-o în minutul 90+4 pe Unirea Alba Iulia, dar la opt de Galda şi Cugir, ocupantele poziţiilor trei şi patru în clasament.

Industria Galda

Ştef
Boancă
Rodean
Haiduc
Schiau
Vonya
Cernea
Costea
Goronea
Frențiu
Mureşan

Au mai intrat: Bedelean, Baghiu, Lupşan, Trif. Antrenor: Paul Ciucă

“U” Cluj

Dinu
Manu
Cordoş
Abrudan
Takacs
Micaş
Giurgiu
Ursu
Florescu
Hordouan
Goga

Au mai intrat: Telcean, Greu, Haţiegan, Chiş. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.