JSport.roJSport.ro

IMG_3016Universitatea Cluj a câştigat, 2-1, meciul cu Metalul Reşiţa, din etapa a 7-a a play-out-ului, şi a urcat pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu Olimpia Satu Mare, formaţie aflată pe poziţia secundă. Sătmărenii au pierdut surprinzător la Tărlungeni, 0-2, şi se menţin doar graţie golaverajului deasupra Universităţii, cele două echipe urmând să se întâlnească, însă, pe Cluj Arena.

Aşa cum era de aşteptat, partida de pe terenul ultimei clasate nu le-a pus mari probleme „studenţilor”, care au rezolvat meciul încă de la pauză, prin golurile lui Zdroba şi Turcak. După reluare, gazdele au redus din diferenţă cu un gol norocos, însă nu au mai avut puterea să şi egaleze, astfel că „U” a bifat trei puncte de serviciu şi, mai important, a scăpat de locurile care duc direct în Liga a III-a, elevii lui Mihai Nădăban şi Ovidiu Sărmăşan aflându-se acum pe o poziţie ce asigură prezenţa la baraj.

Pe lângă înfrângerea Olimpiei, clujenii au profitat şi de eşecul celor de la Şoimii Pâncota, 0-1 la Râmnicu Vâlcea, astfel că au trecut cu două puncte peste formaţia arădeană în clasament. În weekend, Universitatea ar putea să o scoată complet din calcule pe trupa lui Zsolt Muzsnay, „şepcile roşii” având meci chiar la Pâncota.

„U” Cluj: Grecu – Butean, Cordoş, Crişan, Hîmpea – Boboc, Moruţan (46, Erdei) – Greu, Vojtus (60, Târnovan), Turcak – Zdroba. Antrenor: Ovidiu Sărmăşan

  1. Vâlcea           29p
  2. Olimpia          27p
  3. „U” Cluj         27p
  4. Şoimii            25p
  5. Tărlungeni      17p
  6. Metalul          -10p
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.