JSport.roJSport.ro
foto: Cristi Cosma-fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a câştigat cel mai clar meci din acest sezon al Ligii a II-a, 6-1 cu Dacia Unirea Brăila.

A fost o partidă în care Marius Coman a dat primele sale goluri pentru clujeni, iar Dur-Bozoancă a apărat un penalty, dar, cel mai important, „U” a ajuns la patru puncte de prima poziţie.

Diferenţa de valoare dintre cele două loturi s-a văzut încă din start. Jucătorii lui Falub s-au instalat în jumătatea brăilenilor, iar Goga a deschis scorul după 11 minute, cu un şut din careu la colţul scurt.

Tot „studenţii” au avut mingea şi după acest gol, însă lipsa de inspiraţie şi ziua proastă a arbitrului asistent, care a semnalizat câteva poziţii de offside inexistente, au făcut să nu se mai marcheze până la pauză. Ursu şi Gavra au ratat cele mai importante ocazii, însă „U” era în grafic.

Primele 10 minute ale părţii secunde aveau să fie cele mai spectaculoase din întreaga partidă. Mai întâi, Ursu şi Coman, acesta din urmă aflat la primul său gol pentru „U”, au dus scorul la 3-0 profitând şi de o apărare lejeră a oaspeţilor. Acelaşi Coman a făcut henţ în careu imediat după ce a marcat, însă Dur-Bozoancă a apărat penalty-ul executat de Calu.

Coman a continuat să fie în centrul atenţiei şi în minutul 73, atunci când a realizat dubla cu o reluare din careu. Până la final, Ursu şi Greu şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor, în timp ce Van der Driest a dat golul meciului, cu un şut sub transversala porţii lui Dur-Bozoancă.

S-a terminat 6-1, o nouă victorie clară a “şepcilor roşii” după cea de la Constanţa, iar Universitatea mai are de recuperat doar patru puncte până la primul loc, ocupat de Sportul Snagov, care a pierdut, 0-2, pe terenul Pandurilor.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Berci
Cordoş
Abrudan
Căpuşă
Florescu
Giurgiu
Gavra
Goga
Ursu
Coman

Au mai intrat: Greu, Coman Al, Hordouan. Antrenor: Adrian Falub

Dacia Unirea Brăila

Avram
Manu
Pleşa
Merville
Niţă
Calu
Lu
Ciucureanu
Vitan
Maxin
Bertrand

A mai intrat: Van der Driest. Antrenor: Florentin Petre

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.