JSport.roJSport.ro

12665742_1019915361380764_893352896_nUniversitatea Cluj a mai bifat, miercuri la prânz, încă un meci amical pe terenul din cadrul bazei sportive “Dan Anca”, elevii lui Mihai Teja câştigând, scor 3-1, meciul cu FC Zalău.

Adversarul clujenilor se află pe penultimul loc în seria 5 a Ligii a III-a şi nu le-a pus acestora mari probleme, Teja reuşind să vadă la lucru toţi jucătorii, inclusiv cei aflaţi în probe. Golurile “studenţilor” au fost marcate de Robert Boboc, Andreas Calcan şi Norbert Janos, în defensiva lui “U” jucând şi Andrei Magda, fost component al celor de la FC Bihor, jucător care încearcă să-l convingă pe Teja că poate să îmbrace tricoul Universităţii şi la un meci oficial.

De asemenea, antrenorul clujenilor i-a văzut din nou la muncă pe Nicuşor Grecu şi Raul Stanciu, cei care au debutat la formaţia clujeană în amicalele precedente şi care aşteaptă, la rândul lor, un semn din partea lui Teja.

“U” Cluj: Grecu – Butean, Magda, Crișan, Berci – Boboc, Stanciu – Alex Dulca, Moruțan, Calcan – Patrick Popescu. Au mai intrat: Ciupe, Mutu, Hâmpea, Janos, Greu şi Zdroba

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.