foto: fc universitatea cluj

Universitatea Cluj şi Unirea Dej s-au întâlnit a doua oară în meciurile amicale din această vară.

Dacă “studenţii” s-au impus cu 4-0 în prima partidă, acum clujenii au câştigat mult mai greu, cu 3-2.

Dejenii au fost aproape să deschidă scorul, dar până la urmă noul transfer, Idan Golan, a dat două goluri până la pauză. După reluare, Florin Blaj a redus din diferenţă pentru dejeni, dar în minutul 60 “U” a refăcut diferenţa de două goluri.

Reuşita i-a aparţinut celui mai recent transfer al “şepcilor roşii”, Matias Roskopf, un argentinian crescut de Boca Juniors, care a jucat şi la Rapid în sezonul trecut al ligii secunde. Acelaşi Florin Blaj a stabilit scorul final, 3-2 pentru “U” Cluj, echipă la care a debutat astăzi şi Luchin.

Tot în primul “11” s-a aflat şi Mihai Dolghi, un jucător de 18 ani adus de la Viitorul Cluj.

“U” Cluj: Vâtcă – Negrean, Dolghi, Tamaș, Luchin, Inacio, Neciu, Mureșan, Pop, Golan, Gavra.

Unirea Dej: Farcaş – Papp, Kereki, Rus I, Roş, Cătinean, Cocian, Pop Ad, Frăsinean, Pop B, Blaj Fl.

1 COMENTARIU

  1. Bravo, bai natarailor, v-ati facut inca o data de rasul curcilor, ca de obicei !! 🙂 Nu conteaza rezultatul, important e sa partikipi, asta e noul motto al vostru 🙂 Bai, dar Herr Blokulet, nazistul sef al vostru va mai da ceva bani, sau voi tot va faceti ca practicati fotbalul in 11, ca de obicei ? 🙂 Performanta la voi e ca mai existati, si puteti sa mai furati ceva bani nemunciti, asta e cu adevarat performanta la rumanii verzi si dusi cu pluta, ca aia de la primaria nazistului Herr Blokulet !! Si acum, sa ne reamintim cu toti scena de film in care marele Louis de Funes il parodiaza pe Hit-ler: Ein kilogrammen kartoffen, Herr Muller, und muskatnuss !! Muskatnuss, Herr Muller !! 🙂 Adica Herr Blokulet, asta e noul dvs. nickname public !! 🙂 Bai, toti isi bat joc de voi, numai voi nu va dati seama si de acest lucru, in timp ce o alta echipa din Cluj, anume CFR Cluj, a castigat 3 titluri nationale in marele stat ruman unitar (sic) 🙂 voi inca tot prin mlastinile din B inotati !! 🙂 Bai, mai slabi ca voi sunt numai aia din Korea de Nord, acolo trebuie sa emigrezi, Herr Blokulet, tu si cu sleahta ta de hoti ordinari si retardati mintali, si mai si aroganti pe deasupra !! 🙂 Bai, Herr Blokulet, tu esti pregatit pentru masacrul de ovidut ce se prefigureaza cam din Noiembrie, zi, bai pitikotul lui Petrov prajit ? !! Speram sa fii un taran de onoare, si sa iti asumi si acest lucru, bai agariciule de nimic !! Si sa iti faci si un Seppuku in mijlocul lui Delir Arena, te ingroapa aia tot acolo, ca oricum nu se pierde nimic fara tine, bai eroule !! 🙂 Eroul muncii in zadar, asa cum e tot timpul la rumanii prosti ca tine, adica majoritatea !! 🙂 Si in incheiere, in Kolozsvar numai 2 echipe conteaza, CFR si Sanatatea Cluj, restul sunt pinguini !! 🙂 Und muskatnuss, Herr Blokulet !! Muskatnuss !! 🙂 LOL 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.