JSport.roJSport.ro

Etapa a 15-a a Ligii a II-a a programat unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale sezonului pe Stadionul ,,Motorul” din Arad.

UTA Arad şi “U” Cluj au fost protagonistele de azi, ,,studenţii” şi-au refăcut moralul după eliminarea din Cupa României şi au câştigat la Arad cu 4-0, fiind susţinuti de o galerie formată din aproximativ 150 de suporteri.

Haţiegan şi Marius Coman au fost protagoniştii marilor ocazii ale Universităţii din debutul meciului, iar Gabi Giurgiu (17) a profitat de o greşeală a portarului Orlic şi a deschis scorul, 0-1. Arădenii au replicat prin Coulibaly, dar acesta a tras mult pe lângă poartă. Alexandru Coman (39) a mărit avantajul clujenilor cu un gol la colţul lung din 9 metri, 0-2, acest scor menţinându-se şi la pauză.

UTA Arad a revenit în joc, dar nu suficient încât să evite golul marcat de Cristian Gavra (62), care a trimis cu capul în urma unui corner din dreapta, 0-3. Universitatea a continuat să se distreze cu UTA şi Marius Coman (70) a înscris şi el, asigurând victoria clară a echipei sale, 0-4. Arădenii au căutat să înscrie golul de onoare, dar nu au reuşit, Universitatea dominând meciul.

“U” Cluj a obţinut a doua victorie în deplasare, 4-0, şi s-a apropiat la cinci puncte de liderul Chindia Târgovişte, care are 35 de puncte. Duminica viitoare, 11 noiembrie, clujenii vor juca pe teren propriu cu Academica Clinceni.

UTA Arad

93
Orlic
8
Copaci
5
Manea
2
Benga
98
Costin
11
Vădrariu
17
Enescu
20
Coulibaly
77
Norbert
19
Rus (C)
24
Pop

Au mai intrat: Oprea, Cubleşan, Miculescu. Antrenor: Ionuţ Popa.

“U” Cluj

21
Dur-Bozoancă
6
Sepsi
17
Cordoş
4
Abrudan (C)
91
A. Coman
20
Dumitrescu
29
Giurgiu
13
Taub
11
M. Coman
93
Gavra
30
Haţiegan

Au mai intrat: Berci, Ursu, Ene. Antrenor: Mircea Cojocaru.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.