JSport.roJSport.ro

img_2074_1024x683Universitatea Cluj a câştigat categoric meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, din ultima etapă a turului Ligii a IV-a. “Studenţii” s-au impus cu 8-0 şi au marcat 82 de goluri în prima parte a unui sezon în care s-au împiedicat o singură dată, la Turda.

Meciul de pe Cluj Arena a început cu un penalty acordat de “central” în favoarea Vulturului, dar anulat de tuşier, care a semnalizat un fault în atac la Ovidiu Fărcaş. Nemulţumiţi de această decizie, oaspeţii şi-au pierdut din concentrare şi au luat gol la faza imediat următoare, voleul lui Hîmpea făcând inutil plonjonul lui Barta, iar “U” conducea cu 1-0 din minutul patru.

Peste cinci minute, Haţiegan a mărit diferenţa pe tabelă, reuşită după care elevii lui Marius Popescu au mai slăbit ritmul la poarta oaspeţilor. Golul de 3-0 avea să fie marcat în minutul 37, de către Manu, cel care a lăsat pe drum întreaga apărare a Mintiului şi l-a învins din nou pe Barta, până la pauză Lemac reuşind să înscrie şi el.

Partea a doua a meciului a început cu golul de 5-0 a lui Haţiegan, după care Hidişan a ratat cea mai mare ocazie a oaspeţilor, şutul său din lovitură liberă fiind scos greu de Man. Minutele 68 şi 70 au fost ale lui Lemac, cel care avea să realizeze un nou hattrick în acest tur, Cristian Kilin reuşind şi el să marcheze în minutul 83, cu largul concurs al portarului advers.

S-a terminat 8-0 pentru Universitatea Cluj, echipă care a terminat prima parte a sezonului Ligii a IV-a cu 13 victorii şi un golaveraj de 82-5.

u-cluj“U” Cluj

1
Man
13
Manu
27
Morar
4
Abrudan
17
Fizeşan
32
Hîmpea
16
Paşca
29
Giurgiu
77
Bercea
7
Lemac
9
Haţiegan

Au mai intrat: Pintea, Kilin, Irimie, Pop Solovăstru. Antrenor: Marius Popescu

Vulturul Mintiu-Gherlii

1
Barta
5
Popa
18
Buglea
6
Mureşan
20
Păpălan
11
Felecan
10
Hidişan
13
Balint
8
Suciu
7
Imbuzan C.
93
Fărcaş

Au mai intrat: Ţelină, Csiki. Antrenor: Dorel Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.